Pre i posle transformacije: Renoviranje kupatila u 3 realna primera

by | September 16, 2023
Renoviranje kupatila

Ako sanjate o elegantnom kupatilu koje izgleda prefinjeno, ovi primeri za renoviranje kupatila pružiće vam realnu sliku o tome šta možete imati u svom domu.

Renoviranje kupatila zapravo je najzahtevnije u poređenju sa ostalim prostorijama u dom zbog toga što veličina prostora često predstavlja glavnu prepreku. Ipak, uz dobar raspored, kreativnu zamisao i pažljivo planiranje može se dizajnirati kupatilo iz snova. Bez obzira na trenutno stanje vašeg kupatila, ovi projekti mogu poslužiti kao inspiracija da iskoristite sve prednosti. U nastavku pogledajte ideje za maksimalno uživanje u vašem novom kupatilu.

Pre i posle: Pogledajte kako izgledaju kupatila nakon renoviranja

Pre i posle: 3 realna primera za renoviranje kupatila koje možete ponoviti

Prvi primer: Renoviranje kupatila od mračnog do svetlog

Početno zastareli i jednostavan dizajn kupatila dobio je “novi život”. Maksimalno je iskorišćena prednost velikog prozora koja je upoptunjena belim kupatilskim nameštajem za stvaranje svetlijeg i vedrijeg prostora. Mat beli zid sa “kitkat” kupatilskim pločicama dodatno doprinosi novom prefinjenom izgledu.

Drugi primer: Zeleni šarmantni lavabo

Od početka je ovom kupatilu nedostajalo stila. Međutim, renoviranjem ne samo da je prostorija dobila novi i privlačniji izgled, već je i raspored gotovo potpuno promenjen. Na nekadašnjem mestu za tuš-kabinu sada se nalazi prelepi svetlozeleni kameni lavabo na kupatilskom ormariću koji je ulepšan drvenim prednjim delom. Na mesto nekadašnjeg umivaonika došla je tuš-kabina i kada odvojena staklenom pregradom od ostatka kupatila.

 Treći primer: Kombinacija kupatilskih pločica

Kao i ljudi, kupatilske pločice dolaze u svim oblicima i veličinama. Ovo renoviranje kupatila se ne razlikuje. Kombicija metro i pločica u obliku riblje krljušti na zidovima uklopljena je sa heksagon kupatilskim pločicama na podu. Visoko ogledalo i duboka kada doprinele su elegantnom izgledu ove prostorije koji se bez napora uklapa sa ostatkom kupatila.

Ovi primeri za renoviranje kupatilu pružaju pravu inspiraciju za sve koji sanjaju o šarmantnom dizajnu. Sa dobro osmišljenim planom za obnovu, možete jednostavno iskoristiti prednosti vaše prostorije i kreirati potpuno novi ambijent koji stvara bolju sliku o vašem domu.

 


Miljana Momirović

Joe Hendrickson/GettyImagesPlus