Udobnost prirodnog materijala

by | December 1, 2017

Pamučna posteljina pružiće vam miran i udoban san, a kako je reč o prirodnom materijalu, ona je svakako izbor broj jedan za sve one koji su skloni alergijama i imaju osetljivu kožu. Osim toga, vrlo je izdržljiva i moći ćete da je koristite dugi niz godina, jer neće promeniti svoj oblik i izgled.

Posteljine od egipatskog pamuka su mekše, finije i traju duže od bilo koje druge vrste pamuka, tako da iako im je cena veća od običnog pamuka. Egipatski pamuk je izuzetno pogodan za osobe koje imaju problema sa spavanjem, jer je tkanina poroznija, pa vazduh prolazi kroz nju stvarajući prijatnije uslove za miran san.
U poslednje vreme sve češće viđamo posteljinu od satenskog pamuka – reč je o stoprocentnom pamuku satenskog tkanja, koje ovoj posteljini daje poseban kvalitet, finoću ali i ekskluzivnost.
Pri kupovini posteljine uvek biramo boje koje inače volimo, ali postoji neko nepisano pravilo da plava boja odgovara smirenim osobama, zelena prija maštovitima, a žuta nežnim osobama.
Na posteljini se mogu naći razni motivi – pruge, kvadratići, krugovi ili cvetovi. Na njoj mogu da budu oslikani oblaci, usne, srca, a oni romantičniji verovatno će izabrati model ukrašen čipkom.
Unesite u svoju svakodnevicu luksuz, udobnost i eleganciju. Pretvorite spavaću sobu u oazu koju krase kvalitetna i lepa posteljina.

 

Da biste učestvovali u kreiranju sadržaja časopisa “Pošalji recept”, neophodno je da svoje recepte s fotografijama pripreme korak po korak, finalnom fotografijom jela i popunjenim ugovorom o autorskom delu pošaljete na mejl [email protected], ili poštom na adresu Temerinska 102, 21000 Novi Sad – s naznakom za redakciju “Pošalji recept”.

VIŠE RECEPATA NAĆI ĆETE U MAGAZINU POŠALJI RECEPT!

Pratite nas i na fejsbuku: www.facebook.com/posaljireceptrs

STARE BROJEVE POTRAŽITE NA SAJTU novinarnica.net

 


Tags: