ŠTA DECA VOLE U SVOJOJ SOBI?

by | July 6, 2022
decje sobe uredjenje

Ako pitate mališane, velika većina njih će vam odgovoriti da vole da je soba šarena, da imaju dovoljno prostora za igru i da su okruženi likovima iz crtaća. Naravno, na roditeljima je da im to obezbede i lepo “upakuju”.

U ovom carstvu namenjenom deci najviše pažnje privlače zidovi obojeni u žutu, svetloplavu, svetloroza i rezeda boju, ali i krevet-kućica. Kada govorimo o podovima, naravno da je najbolja opcija parket, dok središnji deo može da bude prekriven tepihom, najbolje od prirodnih materijala.

decja soba boje

SÅNGLÄRKA zavese sa vezicama pružaju privatnost, a istovremeno propuštaju dnevnu svetlost zahvaljujući prozračnoj tkanini. Niti održivo uzgajanog pamuka obojene su pre tkanja kako bi duže izdržale izloženost suncu. Dimenzije 120 x 300 cm (Ikea).

dečja soba zavese

Stona lampa, izrađena od termoplastike u žutoj, plavoj i roze boji. Sijalično grlo E14 za LED izvor svetlosti 1x max. 3W, 220-230V (prodaje Novolux).

decje lampe novolux

Ovaj Philipsov Dizni luster baca razigrane i živopisne šare po sobi vašeg deteta i podstiče ih na slatke snove. Visina: od 24 do 141,8 cm, dužina: 26 cm, širina: 26 cm. Materijal: plastika, tekstil (www.hiper.rs).

decje sobe uredjenje

Stolica simpatičnog naziva “Srcolica” je novi “priručnik” o emotivnom i praktičnom darivanju dece za sve mame i tate, bake i deke, tetke i ujake, prijatelje i kumove. Sačinjena je od drveta oraha ili sa mekim sedalnim delom presvučenim plišem u različitim bojama (www.srcolica.com).

stolica dečja soba

Deca se osećaju posebno i važno kada rade isto što i odrasli. Zato je Ikea napravila minijaturnu dečju verziju svoje poznate POÄNG fotelje. Sačinjena je od izlivenog slojevitog drvenog furnira. Dimenzije: Širina 47, dubina 56, visina 68 cm.

decja fotelja ikea

Preko 80 miliona mališana širom sveta igra svoju omiljenu igricu Moshi Monsters. Brinu se o svojim Moshi Monster ljubimcima, hrane ih, neguju i putuju kroz Monster grad rešavajući zagonetke, slagalice i dopisujući se sa svojim prijateljima. Ove Disney tapete možete naći na www.roma.rs

tapete dečja soba

tapete dečja soba

Višebojni dečji tepih, dostupan u dve dimenzije (80 x 150; 120 x 170 cm), sirovinski sastav 100% polipropilen, podloga 100% juta (www.xxxlesnina.rs).

decji tepih lesnina

Prijatno meke navlaka za jorgan i jastučnica s dezenom balona izrašene su od izdržljivog liocela i održivo uzgajanog pamuka. Dimenzije 150 x 200 i 50 x 60 cm (Ikea)

decja posteljina