Zavirite u raskošni enterijer luksuzne vile gde se snima serija The Idol

Serija The Idol je snimljena je u The Weeknd-ovoj Bel Air kući vrednoj 70 miliona dolara. Zavirite u dom poplularne muzičke zvezde

by | June 16, 2023
Zavirite u raskošni enterijer višemilionske vile gde se snima Serija The Idol

Serija The Idol je snimljena je u The Weeknd-ovoj Bel Air kući vrednoj 70 miliona dolara. Zavirite u dom poplularne muzičke zvezde koju obožavaju širom sveta

Scenografija serije The Idol pršti od luksuza

Vila Abel Tesfaye-a od 33.000 kvadratnih metara služila je kao jedna od primarnih lokacija za snimanje novoe HBO Max serije.

The Idol se snima u kući muzičke zvezde

HBO-ova živahna mračna holivudska drama The Idol, koja je početkom juna, dolazi od Sam Levinsona, čoveka koji stoji iza hit serije Euphoria. U seriji glume pevačka zvezda The Weeknd – Abel Tesfaye i Lily-Rose Depp (glumica, model, kćerka Johnny Depp-a i Vanessa Paradis). Idol je bio tema na internetu mesecima pre svoje premijere u Kanu prošlog meseca, zbog Sama koji je preuzeo uzde programa nakon što je napustila njen početni kormilar, Amy Seimetz, kako izveštava Rolling Stone o navodnoj drami koja je dovela do toga.

Članak se nastavlja posle reklama

Osim toga, ova kanadska pevačka zvezda je pokrenula neku vrstu rebrendiranja, odbacivši The Weeknd-a koji mu je doneo četiri Gremija i predstavljajući fanovima Abel Tesfaye, čoveka koji stoji iza te muzike. S ovom promenom, muzička zvezda takođe poziva fanove da zavire u njegov dom – jedna od primarnih lokacija za snimanje setije The Idol je Abelova vila Bel Air vredna 70 miliona dolara.

Abelova skupocena vila

Ovo luksuzno imanje The Weeknd je kupio u avgustu 2021. Osmocifreni iznos se smatra jednom od najskupljih transakcija koje su se te godine desile u LA. Nije ni čudo jer vila ima muzički studio, bioskop, saunu, beskonačni bazen sa vodopadom, kao i zatvoreni bazen. Vila je smeštena je na parceli od 1,6 hektara. Sve ovo su možda razlozi što je muzička zvezda htela da pokaže svetu šta sve poseduje.

Članak se nastavlja posle reklama

Iako je Abel pravi vlasnik mega-vile, njegov lii iz serije ne živi u tom luksuzu. U seriji je to raskošni dom pop zvezda Jocelyn koju igra Depp. Uvodna scena u seriji prikazuje Depp s pozadinom umetničkih dela i jedinstvene rasvete po kojoj su fanovi mogli da preoznaju Abelov raskošan dom koji je pre dve godine objavljen na društvenim mrežama.

Članak se nastavlja posle reklama

Kako je pala o lokaciji serije The Idol

Snimanje u Tesfaye – om domu pomoglo je da se nadoknade neki od rastućih troškova produkcije kako bi se uklopila u Levinsonov plan. Reditelj (koji je sin Barry-ja Levinson-a),  rekao je da ga je odlazak kod Abela inspirisao da tu snima seriju. Kaže da se i muzikča zvezda odmah složila s tom idejom.

Članak se nastavlja posle reklama

„Sedeći u Abelovoj kući, gledajući ogromno imanje, rekao sam: „Ovde je zadivljujuće – nemoguće je da s ovim budžetom napravim takvu scenografiju. Šta misliš o tome da seriju ovde sinmomo? Abel je spustio piće i rekao: „Imaš li osiguranje?“ Rekao sam da ima. A on je rekao: ‘Dopada mi se ideja.” Ispričao je Levinson kako je došlo do saradnje.

Članak se nastavlja posle reklama

Dijana Škorić

Andreas Rentz / Staff / gettyimages.com