Serena Williams svojim kupatilom zadivila dizajnere enterija

by | August 13, 2023
Serena Williams

Pored njenih 23 grend slem titula, Serena Williams može da ubroji i dizajn enterijera među svoja impresivna dostignuća. Pogledajte zbog čega je tako zadivljujuće.

Serena Williams svojim kupatilom zadivila dizajnere enterija

Ultramoderna vila teniske šampionke nalazi se severno od Majamija, a svaki detalj (uključujući njeno kuhinjsko ostrvo) je apsolutno zapanjujući. U nastavku pogledajte zašto je njeno kupatilo takođe savršeno.

Serena Williams: Luksuzno kupatilo po poslednjim trendovima u enterijeru

Njen selfi prikazuje luskuzno zlatno ogledalo do poda kakvo mnogi priželjkuju u svom kupatilu. U pozadini se mogu videti i umetničke kupatilske pločice koje su jedan od najvećih trendova u 2023. godini. Ali ono što je izazvalo najviše pažnje među dizajnerima enterijera je svakako njen tuš. Jedinstveni dizajn elegantnog tuša otvorenog koncepta kupanje čini vrhunskom poslasticom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Serena Williams (@serenawilliams)

Stručnjaci za dizajn vole i izgled i funkcionalnost šik ovog tuša. “Staklene pregrade služe za zaštitu ostatka prostora od vode, dok istovremeno eliminišu potrebu za tradicionalnim vratima za tuširanje dodatno doprinoseći osećaju otvorenosti. Ovi stakleni paneli bi se takođe pokazali korisnim da se to područje zagreje dok se kupate”, kaže Melissa Read, dizajner enterijera u Studio Burntwood.

Kupatilo Jennifer Lopez ima kontroverzni detalj koji su mnogi osudili

Inspiracija za tuš kabinu je beskonačna u ovoj prostoriji. Umirujućija fuzija sa prirodnim svetlom je još jedna zapanjujuća karakteristika tuša vredna divljenja. Melissa kaže da “ovaj dizajn oponaša osećaj tropskog tuša na otvorenom, sa dovoljno prostora i obiljem prirodnog svetla. Dizajn dobro funkcioniše zbog svog velikodušnog razmaka i prozora iznad glave koji preplavljuje prostor svetlošću bez gubitka privatnosti.”

Jaka svetlost prodire kroz prozor i kroz vrata tuša, pružajući višestruke prednosti. Na primer, Ryan Ratkowski, osnivač kompanije Rustic Decorating, kaže da “prozor za tuširanje povezuje vaš privatni prostor sa bezgraničnošću spoljašnjosti. To je kao da imate otvoren razgovor sa prirodom, svaki dan, nova tema.“ Štaviše, on navodi da prirodna svetlost kroz staklo može da stvori „iluziju prostora“ zbog čega prostorija izgleda veće.

Osim toga, dizajneri kažu da su boje pažljivo odabrane za opuštanje. „Kombinacija umirujućih nijansi i pažljivo odabranih materijala stvara spokojnu atmosferu, pojačanu raskošnošću mesinganih baterija  i mermernih pločica“, objašnjava Melissa Read.

Konačno, odvojene glave tuša čine tuširanje izuzetno lakim. „Postavljena je glava tuša iznad glave, montirana na zid i kada koja pokriva sve mogućnosti, uključujući čišćenje tuša, ali i tuširanje bez kvašenja kose – neophodnost!“, kaže Melissa.“


Miljana Momirović

Theo Wargo / Staff/GettyImagesEntertainment, FollowTheFlow/GettyImagesPlus