Romantična kalifornijska vila Pamele Anderson vredna 8 miliona dolara

by | November 30, 2013
Pamela Anderson

S obzirom na to da je zapala u dugove, „Plejbojeva“ zečica i popularna „čuvarka plaže“ pre dve godine rešila je da proda romantičnu kuću u Mlibuu.

Glumica Pamela Andreson

Seksi četrdesetšestogodišnjakinja je, prema napisima u medijima, državi bila dužna više od 7,5 miliona dolara, pa je odlučila da delimično reši taj problem prodajom velelepnog kalifornijskog imanja za koje traži 7,8 miliona dolara, odnosno, dok ga ne proda, neverovatnih 75.000 dolara mesečno za iznajmljivanje.

Vila u Malibuu Vila u Malibuu slika2

Andersonova je ovu raskošnu kuću kupila za skoro dva miliona dolara krajem 90-ih godina, od kada u njoj živi sa sinovima Dilanom i Brendonom, čiji je otac njen bivši suprug Tomi Li.

Vila u Malibuu slika3 Vila u Malibuu slika4

Vila od 250 kvadratnih metara poseduje tri spavaće sobe, tri kupatila, dnevni boravak jednostavnog ali luksuznog enterijera kojim dominira bela boja, najsavremenije opremljenu kuhinju i trpezariju sa impozantnim dekorom, kućni bioskop, bazen, saunu, nekoliko kamina, pa čak i klavir.

Vila u Malibuu slika5 Vila u Malibuu slika6

Ne treba zanemariti ni božanstveni pogled na okolna brda i okean.

Vila u Malibuu slika7 Vila u Malibuu slika8

Popularna glumica kaže da se na prodaju vile, koju je projektovao arhitekta Filip Vertok,  dok je dizajn enterijera delo Džoša Krisanthaua i same Pamele Anderson, odlučila iz razloga što više ne provodi toliko vremena u Kaliforniji, već u svojoj rodnoj Kanadi.

Izvor: hookedonhouses.net