Palata Kim Kardašijan i Kanjea Vesta od 11 miliona dolara

by | September 26, 2013
Vila Kim Kardašijan i Kanje Vesta

Engleska ima Vilijama i Kejt, a Amerika Kim i Kanjea. Pre otprilike mesec dana svetu je predstavljena nova „princeza sa Bel Era“. Po ugledu na britanski kraljevski par, i njih dvoje su u decembru objavili da očekuju rođenje prvog deteta, da bi letos na svet došla princeza Nort Vest. Zbog toga su „Kimje“ nedavno pazarili novu kuću, raskošnu palatu na Bel Eru u Kaliforniji, za fantastičnih 11 miliona dolara!

Vila para Kardašijan-Vest Prilaz vili

Veza Kim Kardašijan i Kanjea Vesta definitivno se nije odvijala na uobičajeni način. Dok se većina parova zabavlja nekoliko godina, pa se onda venčaju, kupe kuću, malo uživaju pre nego što se rodi prvo dete, njih dvoje su izlazili oko mesec dana, Kim je zatrudnela, preskočili su venčanje i potom zajedno kupili kuću. I to ne bilo kakvu, već palatu na Bel Eru vrednu neverovatnih 11 miliona dolara!

Pogled sa terase Bazen

Ispred ulaza nove kuće popularnog para, locirane u ultraekskluzivnoj četvrti Los Anđelesa, danonoćno stoje naoružani čuvari.

Dnevni boravak Kamin u dnevnom boravku

Novoizgrađenu palatu od 830 kvadratnih metara, koja se prostire na imanju površine 10 hektara, dizajnirao je Ron Firestone, a Kim i Kanje su njeni prvi vlasnici.

Vila sadrži nekoliko soba Kuhinja u vili

Ova raskošna vila na sprat ima pet spavaćih soba, šest kupatila, lift, teren za basket, kuglanu, opremljen frizersko-kozmetički salon, vinski podrum, otvoreni bazen, teniski teren, spa, ogromno dvorište i paviljon za organizovanje zabava na otvorenom.

Spavaća soba Dvorište vile na Bel Eru

Izvor: celebritynetworth.com