Stan od 100 miliona dolara

by | September 27, 2013
Stan od sto miliona dolara

U Njujorku ima skupih nekretnina kao bilo gde u svetu, međutim, ova se našla na vrhu liste najskupljih. U pitanju je potkrovlje smešteno na vrhu nebodera City Spire na Menhetnu, čija je vrednost trenutno procenjena na fantastičnih 100 miliona dolara, i ono se smatra najskupljom nekretninom u Velikoj Jabuci i jednom od najskupljih na svetu.

Dnevni boravak Kuhinja na Menhetnu

Ovo osmougaono potkrovlje kupio je Steven Klar, investitor sa Long Islanda i predsednik kompanije Klar Organization, pre 20 godina za samo 4,5 miliona dolara, koliko je otprilike uložio i u njegovo renoviranje.

Članak se nastavlja posle reklama

Trpezarijski sto od drveta Soba za konferencije

Stan površine od 743 kvadratna metra zauzima tri cela sprata (od 73. do 75), ima šest spavaćih soba, devet kupatila, sobu za konferencije, galeriju, veliku trpezarija u koju može stati 20 osoba, zaseban lift, vinsku sobu za 1.000 boca, a na 75. spratu nalazi se terasa od 300 kvadrata sa pogledom na Central Park.

Impresivan garderober Cipelarnik u stanu na Menhetnu

Članak se nastavlja posle reklama

Arhitekta Pablo Moinu od prostora je stvorio aristokratsku unutrašnjsot s mermernim podovima, stubovima, zlatnim draperijama i lusterima, a sem toga potkrovlje je opremljeno raznim električnim uređajima vrhunskog kvaliteta.

Moderna spavaća soba Kuhinja na Menhetnu

Članak se nastavlja posle reklama

Steven Klar je u ovom impresivnom apartmanu, koje je trenutno na prodaju i vredi fantastičnih 100 miliona dolara, živeo skoro 17 godina.

Vinska soba Terasa sa pogledom na Central Park

Članak se nastavlja posle reklama

Izvor: homedit.com


Tags: