Novogodišnja jelka od Kim Kardashian – gde je tu praznični duh?

by | December 28, 2023
Novogodišnja jelka od Kim Kardashian

Poznato je da Kim Kardashian često pretera sa prazničnom dekoracijom. Svake godine uspe da je nadmaši, a ove godine je pomalo čudno. Pogledajte kako izgleda njena novogodišnja jelka… zapravo više njih.

Novogodišnja jelka od Kim Kardashian – gde je ovde praznični duh?

Činilo se da ništa neće nadmašiti čudnost njenih prilagođenih jelki nalik vatama koje je imala u svom domu 2019. godine. Ipak, njena novogodišnja dekoracija ove godine ima drugačiji i, mnogi su se složili, čudan ton.

Kako izgleda novogodišnja jelka Kim Kardashian?

Osim njenog jednostavnog, osvijetljenog drveća bez ukrasa (tužno!), širok hodnik u njenom domu je ispunjen veštačkim novogodišnjim jelkama. Pretpostavlja se da je trebalo da se oseća kao da zakoračite u magičnu zimsku šumu, ali promašuje cilj.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)

Kim Kardashian je podelila snimak hodnika sa bezbroj novogodišnjih jelki. Ovaj prikaz podseća na prazničnu dekoraciju Bele kuće iz 2020. godine koju je osmislila Melania Trump. Čini se da ovom hodniku nedostaje nekoliko elemenata koji bi ga mogli učiniti istinski svečanim.

Za početak, meki beli tepih – koji se proteže od zida do zida i po celoj dvorani – mogao bi da se bori protiv oštrog osećaja golog poda nalik muzeju. Iako bi bilo lepo videti sve novogodišnje jelke osvetljene, razumemo da ona želi realniju atmosferu šetnje kroz šumu. Jelka na kraju hodnika, međutim, zaslužuje malo više pažnje, što bi se možda moglo učiniti kroz male reflektore.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)

 

Miljana Momirović

Phillip Faraone / Stringer/GettyImagesEntertainment