Njujorški stan En Hatavej od 4,5 miliona dolara

by | October 26, 2013
Njujorški stan En Hatavej

Pošto se nedavno udala za kolegu Adama Šulmana, glumica En Hatavej u potrazi je za novim životnim prostorom u Bruklinu. Njen sadašnji stan je na prodaju, a kako navodi „Njujork post“, glumica u njemu nije često boravila jer je suviše velik za stanovanje, već ga je koristila kao skladišni prostor. 

Sem toga, ona i Šulman rentiraju manji stan koji se nalazi u istoj zgradi.

En Hatavej

Stan od 240 kvadrata, koji je kupila u januaru za 4,1 milion dolara, nalazi se na osmom spratu zgrade Clocktower, smeštenoj na obali Ist rivera, između Bruklina i Menhetna, u trendi naselju poznatom pod nazivom Dumbo.

Velik prozori sa psnoramskim pogledom Pogled na Bruklinski most

Stan sa visokim plafonom (od tri i po metra) ima 16 velikih prozora sa panoramskim pogledom na njujorške znamenitosti kao što su Kip slobode, Svetski trgovinski centar i Empajer stejt bilding.

Moderno opremljena kuhinja

Stan je, prema rečima agenta za nekretnine, savršen za zabavu (iako ga bračni par Hatavej-Šulman nikada nije koristio u tu svrhu), prostran i opremljen najnovijim kuhinjskim uređajima.

Crveni krevet u spavaćoj sobi Belo kupatilo

Sadrži tri spavaće sobe sa kupatilima od mermera, podove od punog drveta, toalet, kancelariju, kuhinju, vešernicu i ono što Hatavejeva najviše voli – posebnu prostoriju za garderobu.

Radna soba

Zgrada ima terasu na krovu, teretanu i foaje u prizemlju koji radi 24 sata. Trenutna cena stana iznosi 4,5 miliona dolara.

Izvor: celebrityhousepictures.com