Najskuplji dom Kalifornije u kom žive Beyonce i Jay Z

by | July 8, 2023
Beyonce i Jay Z

Malo je slavnih parova koji su toliko misteriozni kao Beyonce i Jay Z. Uglavnom se drže podalje od tračeva ali svi mediji su brujali o njima kada su kupili preskupu vilu.

Najskuplji dom Kalifornije u kom žive Beyonce i Jay Z

Umesto da daju izjave ili intervjue, ovaj slavni pat umesto toga daju zagonetne nagoveštaje svoje veze kroz tekstove i naslove albuma ili neobične objave na Instagramu. Poznato je da superfanovi pažljivo ispituju poslovne poduhvate para, partnerstva sa brendovima, čak i snimke CCTV-a da bi sakupili neke, bilo kakve , dragocene informacije o njima.

Dakle, ima potpunog smisma što su detalji o nedavnoj kupovini – bolno minimalističkom stambenom kompleksu koji se nalazi u Malibuu – malobrojni. Iako su specifičnosti kuće i dalje misterija, ono što znamo je da je prodaja kuće najveća transakcija nekretninama koja se dogodila u Kaliforniji, kako prenosi Dirt. A koji je to bio magični broj, pitate se? Veoma lepih i vrtoglavih 300 miliona dolara.

Od 2023. godine, neto vrednost Jay-Z procenjuje se na oko 3,8 milijardi dolara, što ga čini jednim od, ako ne i najbogatijim muzičarima na svetu zahvaljujući nizu poslovnih poduhvata. U međuvremenu, procenjena neto vrednost Beyonce iznosi oko 750 miliona dolara, što čini par zajedno vrednim oko 4,6 milijardi dolara. Na kraju, 300 miliona dolara za kuću ne izgleda tako mnogo za njih, zar ne?

Enterijer vile u kojoj žive Beyonce i Jay Z

Moderno i futuristički zvuče previše zastarelo kada bi se pokušala opisati ova vila. Njihov dom je u potpunosti izgrađen od betona i po svom obliku podseća na prestižnu tvrđavu. Par je već poznat po svom afinitetu prema modernoj umetnosti — setite se kampanje „About Love“ kompanije Tiffany & Co u kojoj je par pozirao zajedno sa nikada ranije viđenom Baskijatovom slikom?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

Kuća je prilično prikladna i dostojna ovog popularnog holivudskog para, s obzirom da su njeni bivši vlasnici izgradili vilu za njihova obimna umetnička kolekcija, koja su uključivala dela poput Andy Warhol i Jeff Koons.

S obzirom na to da je prodaja obavljena van tržišta i daleko od radoznalih očiju, slike enterijera kuće su ograničene, ali pogled na imanje je sve što je potrebno da se vidi koliko je to mesto spektakularno.

 


Miljana Momirović

Isaac Brekken / Stringer/GettyImagesEntertainment