Keli Klarkson: Kuća novopečene mlade vredna 2,8 miliona dolara

by | November 14, 2013
Kuća Keli Klarkson

Američka pop pevačica i tekstopisac Keli Klarkson postala je poznata nakon pobede u prvoj sezoni muzičkog takmičenja Američki idol 2002. godine.

Tada je započeta njena uspešna jednodecenijska karijera tokom koje je prodala preko 20 miliona albuma, kojih je snimila ukupno pet, osvojila tri Gremi nagrade, a hitovi poput „A Moment Like This“, „Miss Independent“, „Since U Been Gone“ i dalje se vrte na svim svetskim radio-stanicama.

Keli Klarkson

Članak se nastavlja posle reklama

Smatra se najuspešnijim takmičarem bilo koje verzije popularnog „Idola“. Pevačica se u oktobru udala za svog dugogodišnjeg verenika Brendona Blekstoka i tada je upriličena intimna svadbena ceremonija na farmi Blekberi u Tenesiju.

Hol Trpezarija

Kuća Keli Klarkson od 1.600 kvadratnih metara ima sedam spavaćih soba i devet kupatila, a raskošno imanje prostire se na dva hektara zemljišta u američkoj saveznoj državi Tenesi.

Članak se nastavlja posle reklama

Unutrašnjost kuće Klavir u dnevnom boravku

Pored brojnih spavaćih soba i kupatila, kuća sadrži ogromnu kuhinju, lift, spiralno stepenište, nekoliko kamina, vinariju, kućni bioskop, teretanu, a svi podovi izrađeni su od punog drveta.

Članak se nastavlja posle reklama

Prostrano kupatilo Spavaća soba

Tu je takođe velika otvorena terasa sa pogledom na obližnje jezero.

Članak se nastavlja posle reklama

Teretana

Keli je kuću kupila prošle godine za 2,8 miliona dolara, ali je novopečeni bračni par tek nedavno ostvario vlasničko pravo nad objektom, tako da je trenutno sasvim posvećen uređenju svog novog doma.

Članak se nastavlja posle reklama

Izvor: celebritynetworth.com