Top 10 kada za maksimalno opuštanje II

by | October 2, 2013
Kada na štiklu

Bez obzira na dizajn i oblik kade, ipak je najvažnije da iz nje izađete odmorni i osveženi. Pogledajte još nekoliko ekstravagantnih modela jednog naizgled običnog kupatilskog elementa kao što je kada.

6. Kada u obliku cipele

Ako ste ljubitelj ekstravagantnih i šokantnih stvari, sigurno će vam se dopasti ova kada u obliku ženske cipele sa visokom potpeticom, koja će svojim izuzetnim dizajnom učiniti vaše kupatilo iskričavim i elegantnim.

7. Tulipan kada

Ako imate malo kupatilo, onda svakako treba da nabavite kadu poput ove. Ona se sastoji od tuševa u obliku tulipana koji se „rascvetavaju“  u luksuznu kadu. Na taj način možete uštedeti prostor,  jer kad se ne upotrebljava, kada ponovo postaje tuš. Ona vam takođe nudi i druge luksuzne pogodnosti poput hidromasaže.

Tulipan

8. Thalasson Baleina Whirlpool kada

Iako izgleda čudno, ova  kada predstavlja lepu kombinaciju ideje o vodi i podvodnom svetu. Zamislite sebe kako u ogromnoj „baleini“ istražujete misterije uzburkanog mora. Iz ove kade ćete bez sumnje izaći preporođeni i puni energije.

Thalasson Baleina

9. Hikki kada

Ovo je lepa, opuštajuća kada koju možete smestiti gde god poželite. Ukoliko je postavite napolju, imaćete priliku da istovremeno uživate u toploj kupki i lepotama prirode, i pri tome iskusite posebnu vrstu slobode.

Hikki

10. Moderna kada KOS of Italy

Ova moderna kada predstavlja spoj ideje o komfornom kupanju i posebnoj atmosferi koju stvara obskurna, obojena rasveta unutar kupatila. Na taj način stvoren je lep ambijent koji vam pruža trenutke mira dok se opuštate u toploj vodi.

Kos of Italy

Izvor: homedit.com