Master kupatilo: 5 glamuroznih primera koji će vam se dopasti

by | April 18, 2023
Master kupatilo: 5 glamuroznih primera koji će vam se dopasti

Master kupatilo predstavlja privatnu postoriju, ali to ne znači da ne treba da se posvetite njenom opremanju. Odaberite dizajn koji parira luksuznim hotelima za potpuno uživanje. 

 

Master kupatilo: Idealan dizajn za vašu prostoriju

 

Master kupatilo: Poigrajte se teksturama

Na prvi pogled deluje problematično uvesti teksture u kupatilo, ali je zapravo potrebno samo malo kreativnosti. Odaberite podne pločice koje imitiraju ciglu ili drvenu komodu sa upečatljivim frontom kao što je predloženo na primeru. Osim toga, ako u centralnom delu prostorije postavite metalnu samostojeću kadu, vaše kupatilo je već postalo sofisticirao.

Glamurozno sa zlatnim detaljima

Ako se pitate kako da učinite vaše kupatilo luksuznim, sa zlatnim presijavajućim površinama nećete pogrešiti. Ona može da se pojavi na frontu ormarića, ali i kroz detalje poput okvira ogledala i na svetiljkama. U ovom slučaju, jednako dobar odabir jeste crna boja, a ako dodate malo zelenila dobićete savršen ambijent.

 

Master kupatilo: Kao iz hotela

Dizajn ovog kupatila izgleda kao da je preuzet iz luksuznog hotela. Elegantni ormarići crne boje imaju zanimljive geometrijske detalje, dok samostojeće umivaonike dopunjuju baterije zlatne boje. Pločice velikih dimenzija čine homogenu celinu i prijatniju atmosferu.

 

Višenamenska prostorija

Ovo kupatilo je osim dvostrukog umivaonika, dobilo i toaletni kutak sa stočićem i dodatnim ogledalom. Elegantni tabure sa krznom je upotpunio celinu, a drveni sistem komoda unosi dozu topline u ovo elegantno kupatilo.

 

Master kupatilo iz vaših snova

Zaboravite na ograničenja kada je u pitanju kreiranje vašeg privatnog kupatila. Ne morate da birate standardne opcije. razmislite koji to stil odgovara vama i u kakvom ambijentu najviše uživate. Poželjno je i eksperimentisanje, pa vam ovo kupatilo koje kombinuje minimalizam i art deco stil može privući pažnju. Ako tome dodate još zanimljiv kolorit, dobićete autentičnu prostoriju.

Verujemo da među ovim primerima sigurno postoji neki detalj koji vam je privukao pažnju, a koji će postati polazna tačka u osmišljavanju dizajna vašeg privatnog kupatila.

 

 


Borjana Božić

ThreeDiCube/gettyimages