Ideje za crno kupatilo: Izgleda bolje nego što mislite

by | August 31, 2023
Ideje za crno kupatilo

Kupatila su uglavnom najmanje prostorije u kupatilu, pa često pribegavamo beloj boji. Međutim, ove ideje za crno kupatilo će vas oduševiti. Važno je da znate pravu meru. 

Ideje za crno kupatilo: Učinite vaš prostor jedinstvenim

Verovali ili ne, čak i tamne boje mogu učiniti kupatilo vizuelno prostranijim i širim, a izgled kupatila je veoma elegantan i prefinjen. Sa pravim odabirom osvetljenja i akcentnim bojama, ovakav dizajn kupatila će vas oduševiti.

Ideje za dekoraciju kupatila: Isprobajte ovih nekoliko trikova

Članak se nastavlja posle reklama

Isprobajte crni mermer

Crne pločice su zaista predivne, ali crni mermer može da ostavi još veći utisak. Zanimljive linije koje ukrašavaju mermer su veoma elegantne, a možete i napraviti kombinaciju crnog i belog mermernog što izgleda posebno zanimljivo.

Ideje za crno kupatilo: Odaberite zanimljiv dizajn pločica

Danas postoji niz različitih pločica i dizajna, pa lako možete odabrati jedinstven dizajn koji će biti veoma efektan u vašem kupatilu. Naravno, uz uslov da dobro namestite osvetljenje.

Članak se nastavlja posle reklama

Ubacite zelenilo

Crno kupatilo sa zelenim biljkama izgleda fantastično. Zelena boja biljaka će se posebno istaći i učiniće da se povežete sa prirodom i da stvorite pravu opuštajuću atmosferu u kupatilu.

Članak se nastavlja posle reklama

Ideje za crno kupatilo: Crni nameštaj u kupatilu

Naravno, ne mora celo kupatilo da bude u crnoj boji. Možete se odlučiti samo za posebne akcente ili da je samo nameštaj u u crnoj boji. Pošto veliki deo kupatila zauzima upravo nameštaj, onda napravite kontrast sa svetlom nijansom zidova.

Članak se nastavlja posle reklama

Unesite kombinaciju boja uz crnu

Jake boje izgledaju fantastično uz crnu boju. One u tom slučaju posebno dolaze do izražaja, a crna nijansa kupatilu daje posebnu sofisticiranost i otmenost.

Članak se nastavlja posle reklama

Dakle, nemojte se plašiti crne i eksperimentisanja s ovom bojom. Lako je možete iskombinovati sa drugim bojama, zlatnim akcentima, ali i i kotrastnim nijansama. Samo nemojte zaboraviti: Dobro osvetljenje je veoma važno. Takođe, bilo bi dobro i da imate dovoljno prirodnog svetla u ovakvom kupatilu. Budite kreativni i uživajte u fantastičnom prostoru.


Snežana Vranić

in4mal / GettyImagesPlus