Elegancija u kupatilu

by | May 4, 2013

Sveden, elegantan i funkcionalan nameštaj u kupatilu doprineće da se i u toj prostoriji osećate prijatnije. Izaberite kupatilo u kojem ćete uživati kao u luksuznim SPA centrima.
Na fotografiji je kolekcija X-large. Kabinet sa fiokama, kupatilski nameštaj za lavabo, ogledalo sa osvetljenjem i staklenom policom (www.akvabutik.com).

Braon kupatilo Crveno kupatilo

Na fotografiji je serija Pollock koju proizvodi Arcom iz Italije. Serija se proizvodi u više boja, obrada i veličina. Možete je kupiti u salonu Eurodom. Novi materijali, brojna oprema, boje koje su u trendu i mogućnost pronalaženja neograničenih kompozicionih rešenja samo su neke od prednosti koje nudi Arcomova kolekcija La Fenice (Eurodom).
Kupatilski programLavabo od oniksa
Kupatilski program Giro sastoji se od ormarića sa ogledalom, donjeg ormarića za umivaonik i umivaonika od mineralnog mermera. Front i korpus napravljeni su od oraha Dijon. Lavabo DIYA izrađen od oniksa. Idealan je za kombinovanje sa ormarićima od mahagonija i tikovine. Može da se kupi u salonu kupatila Aqua Casa.

Članak se nastavlja posle reklama

Ormarići za kupatilo

Lavabo
Vertikalni rotirajući ormarić sa skrivenom korpom za veš proizvodi italijanski proizvođač Agape. Izrađuje se od medijapana i može da se kupi u salonu Quantum. Duravit Starck 3 je najobimnija Duravit kolekcija sa širokim spektrom proizvoda koji mogu da zadovolje različite potrebe i ukuse. (www.akvabutik.com)


Tags: