Jednostavno zdravo

by | April 28, 2013
Sokovnik

Nutricionisti sve više ističu prednost konzumiranja prirodnih sokova, kašica, kao i jela pripremljenih na pari. Hranite se zdravo pomoću aparata koje vam ovde predstavljamo.

BOSCH – MES20C0 Sokovnik SNAGE 700 W sa velikim otvorom za dodavanje celog voća i povrća, te rezanje više nije potrebno. Poseduje Mikrofilter cediljku i odvodni oluk od nerđajućeg čelika. Postoje dva radna stepena – za meko i tvrdo voće i povrće. Jednostavan je za čišćenje.

Moćan sokovnik

Članak se nastavlja posle reklama

GORENJE – JC800G Sokovnik

Snaga motora sokovnika: 800 W, XXL otvor – cev za doziranje, podesiva brzina, sigurnosni prekidač, mirkofilter. Jednostavno čišćenje i mogućnost pranja u mašini za pranje posuđa.

Mikseri i sokovnici

BOSCH – STYLINE KOLEKCIJA

MF Q4070s – ručni mikser, 500 W, FineCreamer metlice sa kuglicama na vrhu za više volumena; TKA8011 grejač vode – Temperature Control (podešavanje temperature: 70, 80, 90, 100 °C), KeepWarm Function (održavanje temperature); TWK8611 aparat za kafu – Dual Heating System: najbolji ukus kafe usled optimalne temperature i posebne tehnologije pripreme; TAT8611 toster – za savršeno dizajniranu kuhinju i odličan ukus tosta; MSM7800 štapni mikser – 750 W snage, četiri izuzetno oštra noža i bogat dodatni pribor.

Članak se nastavlja posle reklama

Toster
Toster upečatljivog dizajna, u crnoj boji u kombinaciji sa efektnim plavim osvetljenjem. Odmrzava i podgreva hleb. Komore za hleb su XL veličine. Postoji sedam stepena zagrevanja.

Višenamenski kuhinjski aparati
Bosch – mcm4200 višenamenski kuhinjski aparat – 800 w, postepeno podešavanje radne brzine, trenutno uključenje, led osvetljenje, plastična providna posuda za mešanje za 500 g brašna. Dodaci: providni poklopac sa prorezom za dodavanje sastojaka, višenamenski nož i ploča za mućenje, plastični blender, 1,25 l. Ima ploču za rezanje, struganje, sečenje za pomfrit, plastični nastavak za gnječenje, cediljku za agrume, centrifugalni sokovnik. Kompaktna fioka za sve nastavke.

Članak se nastavlja posle reklama

BlenderGORENJE – B600B Elegantan blender sa staklenom posudom u kojoj može i da se servira hrana. Ima ergonomsko dugme, specijalnu mat crnu površinsku obradu i gumirano postolje (za stabilnost). Sa šestokrakim sečivom od nerđajućeg čelika efikasno radi na pet nivoa brzine. Ima nastavak za mlevenje i drobilicu za led. Zapremina posude za mešanje je 1,5 l.


Tags: