Suv i osvežen veš za tren oka

by | April 28, 2013
Mašina za sušenje

Ne tako davno mašine za sušenje veša smatrane su luksuznim proizvodom, a danas se tretiraju kao nešto što se podrazumeva u svakom dobro opremljenom domu. Razmišljanje o tome da li vam je potreban ovaj aparat izgubilo je aktuelnost i u našoj sredini, a za to postoji mnogo razloga…

Niko ne uživa u pogledu na veš prostran na terasi ili raširen na radijatorima, a tog, tek opranog veša, iz dana u dan sve je više. Hrpe vlažnih majica, košulja, farmerki, trenerki, peškira, posteljine… postaju toliko velike, da s njima mogu da se izbore samo kvalitetne mašine za sušenje.
Gorenje mašine za sušenje raspolažu tehnološkim rešenjima koja garantuju da će veš u njima biti „pažen i mažen“, zahvaljujući programu protiv gužvanja i senzorima vlage. Ukoliko model ima opciju „steam tech“, tkanina će do te mere biti ispravljena, da je gotovo nepotrebno peglati je. Izbor senzorskog modela upravljanje ovim aparatom čini maksimalno preciznim i veoma jednostavnim – vi određujete šta i koliko želite da bude osušeno (vlažno za peglanje, spremno za orman…), a mašina određuje bitne parametre sušenja.

Mašina za veš
Ukoliko mnogo vremena provodite u zadimljenim prostorijama ili vam smeta miris smoga, koji garderoba često poprimi, obradovaće vas opcija za provetravanje veša. Neprijatni mirisi mogu nestati i bez prethodnog pranja, a uz program za provetravanje, Gorenje mašina za sušenje veša će za svega 20 minuta učiniti da veš miriše kao da je bio na planinskom vazduhu.
Ukoliko odaberete kondenzacijsku mašinu, a upravo one dominiraju na evropskom tržištu, možete je staviti gde god poželite. One nemaju odvodnu cev, već se voda skuplja u posebnoj posudi, iz koje se lako izliva. Sa hladnijim vremenom, sušenje veša postaje sve komplikovanije, a sa nedavnim sniženjem cena Gorenje mašina za sušenje veša, rešenje postaje mnogo jednostavnije i pristupačnije.

Članak se nastavlja posle reklama

Tags: