CANDY PREDSTAVLJA SMART DOMAĆINSTVO

by | October 6, 2020

Veš mašina koja bira program pranja prema slici veša, sudomašina koja vas podseća da kupite deterdžent, ili ugradna rerna sa više od 250 recepata koji se aktiviraju putem Wi-Fi mreže. Iako možda sve navedeno zvuči kao priča iz budućnosti, Candy je pripremio kompletan asortiman kućnih aparata sa neverovatnim mogućnostima koje se ostvaruju putem simply-Fi mobilne aplikacije.

RAPIDO’ MAŠINE ZA PRANJE I SUŠENJE VEŠA

Svakodnevno pranje veša nikada nije bilo brže! Zahvaljujući Speed-Drive inverter motoru, nove Candy veš mašine nude izbor od čak 9 brzih programa za različte tipove tkanina. Međutim, ako ste u nedoumici koji program izabrati, Candy je ekskluzivno za RapidO’ liniju pripremio funkciju Snap & Wash. Samo slikajte turu pripremljenog veša ispred mašine, a ona će potom automatski izabrati brzi program, temperaturu pranja, brzinu centrifuge, pa čak i poslati dodatne preporuke u vezi pranja. U slučaju da niste kod kuće kada mašina završi, Refresh Touch opciju možete bežično aktivirati putem Wi-Fi mreže kako bi mašina povremenim okretima sprečila ustajao miris veša koji se obično javlja nakon nekoliko sati stajanja u mašini.

BRAVA SUDOMAŠINE

Zahvaljujući Zoom funkciji, Candy Brava su jedinstvene sudomašine koje postižu rezultat pranja klase A, sa sušenjem, za samo 39 minuta! S druge strane, svi znamo da se mašinskim pranjem pojedine vrste sudova lako mogu oštetiti – neki se uopšte ne smeju prati u mašini, dok drugi možda zahtevaju specifičan način pranja. Putem simply-Fi aplikacije, korisnik Brava sudomašine interaktivnim vodičem lako dolazi do idealnog programa pranja za uneto posuđe, kao i saveta o tome šta ne sme prati u mašini. Pored toga, mašina broji iskorišćene tabletice za pranje, tako da na vreme šalje podsetnik za kupovinu novih.

SMART-FI UGRADNE RERNE

Šta želite da kuvate danas? Pitajte Candy rernu! Nova generacija ugradnih rerni sa mogućnošću WiFi kontrole nudi više od 200 automatskih recepata koje možete pokrenuti putem Candy simply-Fi mobilne aplikacije. Počevši od liste potrebnih namirnica, priprema svakog recepta je opisana korak po korak, tako da sa lakoćom možete napraviti najrazličitije vrste jela. Kada završite sve korake vezane za pripremu namirnica, ostaje vam samo da podesite navedenu temperaturu i kliknete taster „Play“, a rerna će sama odrediti sve ostale parametre pečenja. Putem aplikacije rernu možete pokrenuti čak i kada niste kod kuće, a možete podesiti i program odloženog početka pečenja.

MIKROTALASNE RERNE SA COOK-IN-APP

Pravljenje kokica ili brzo podgrevanje hrane – ovo su najčešće asocijacije kada pomenemo upotrebu mikrotalasne rerne. Međutim, da li ste znali da ovaj aparat može da vam pomogne da sprečite „plakanje“ pri sečenju crnog luka, dezinfikujete dasku za sečenje, ili napravite domaći čips od jabuka? Iako se mikrotalasne rerne ne mogu kontrolisati bežično putem Wi-Fi mreže, unošenjem serijskog broja Candy CMXG mikrotalasne u simply-Fi aplikaciju otključavate sadržaj sa više od 100 recepata, kao i mnoštvo saveta i trikova za pripremu hrane, ali i održavanje samog aparata.

www.candy.rs