Pametne kuće pomažu u vašoj svakodnevnoj rutini

by | October 8, 2020

 

Sa vašeg radnog mesta možete jednim klikom proveriti šta se dešava u vašoj kući. Sa Somfy pametnim rešenjima ste sigurni, štedite energiju i vreme.

Somfy je jednostavan uređaj koji pretvara vaš telefon u sofisticirani daljinski upravljač za motorizovane proizvode u vašem domu. On čini vaš život jednostavnijim.

Kontrolišite više pametnih uređaja odjednom uz mobilnu aplikaciju

Uz pomoć aplikacije TaHoma, za vaš mobilni telefon ili tablet, bez obzira gde se nalazite, moćićete da kontrolišete svu opremu u kući. Sa aplikacijom možete otvarati žaluzine, isključiti svetlo ili upravljati garažnim vratima, sve sa svog pametnog telefona. Ono što Vam može znatno uštedeti vreme je i pravljenje različitih scenarija koja su prilagođena Vašem životnom stilu. Na taj način različiti uređaji funkcionišu na unapred podešen način u skladu sa Vašim željama.

Na primer, scenario “odlazak” zatvara krovne prozore, spušta roletne i isključuje svetla. Možete napraviti više različitih scenarija, npr. dnevna i nedeljna vremenska podešavanja, ili različita podešavanja za radne dane i vikend, ili čak za svaki dan poseban scenario. Moguće je napraviti do 20 scenarija.

Osim što uz pomoć aplikacije TaHoma možete u svakom trenutku biti sigurni, uz Somfy pametna rešenja uštedećete i energiju. Sa senzorima za sunce, vaše roletne, tende ili zavese se automatski će se prilagoditi vremenskim uslovima, kako bi  vaš dom bio hladan leti a topao zimi.

Više informacija o svim SOMFY proizvodima možete naći na našim web stranicama: somfy.rs