TV zid: Neverovatne ideje koje će ulepšati izgled dnevne sobe

by | July 29, 2023
TV zid

Ako uređujete dnevnu sobu i vodite računa o tome da se sve harmonično uklapa, sigurno vam televizor oteževa stvari. Evo ideja za TV zid koji će izgledati sjajno u svakom enterijeru.

TV zid: Neverovatne ideje koje će ulepšati izgled dnevne sobe

Koje su najbolje boje za TV zid?

  • Izaberite neutralnu nijansu zida za klasičnu atmosferu.
  • Ako želite da malo kamuflirate svoj ekran, možete razmisliti o tamnoj boji kao što je crna ili tamnoplava.
  • Želite kućni bioskop koji privlači poglede? Odvažna boja, kao što je mintzelena ili crvena, učiniće da vaš TV bude u centru pažnje.

Umetničko delo

Kao što dokazuje izgled dnevne sobe u nastavku, uteničko delo funkcioniše savršeno kada je strateški pozicionirana iznad velikog TV-a. Ne samo da stvara divnu fokusnu tačku, već je i mnogo jednostavnije i manje zamorno od galerije na zidu.

Kamuflirajte TV

Transformišite svoj TV zid tako što ćete skicirala oblike na zid olovkom, a zatim ispuniti svaki oblik bojama. Za ekran je izabrite crnu pozadinu, koja stvara estetski ugodnu kamuflažu.

Članak se nastavlja posle reklama

Ugrađen TV u zid

Postavljanje televizora u jednu od zidnih niša stvora prijatan izgled i ravnotežu u prostoriji.

Prekrijte TV

Ne postoji ništa što umanjuje atmosferu sobe više od velikog crnog TV-a kada je ostatak prostora pun boja. Zato ga možete prekriti paperjastim ćebetom i pustiti da drugi dekorativni predmeti govore umesto njega.

https://casadesign.rs/dnevna-soba/7-modernih-ideja-da-vasa-polica-za-tv-zablista/

TV zid sa galerijom

Uz postavljanje usklađenih fotografija, učinićete prostor mirnim i harmoničnim. Takođe dodaje i vizuelni interes kada je TV ugašen. Ako tražite pametan način da prikažete te omiljene porodične fotografije, ovo bi moglo biti pravo rešenje za vas.

Članak se nastavlja posle reklama

Dodajte zelenilo

Za zabavan izgled inspirisan prirodom, rasporedite gomilu svojih omiljenih biljaka oko televizora. Budite kreativni sa kombinacijom niskih i visokih biljaka i dodajte nekoliko puzavica kao da „uokviruju“ vaš TV.

Članak se nastavlja posle reklama

Mermerni TV zid


Miljana Momirović

Victoriia Kovalchuk/GettyImagesPlus