Transformišite svoj dom crnim mat detaljima

by | May 30, 2024

U dizajnu enterijera, svaki detalj ima potencijal da transformiše prostor i kreira željenu atmosferu. Poslednjih godina, crni mat detalji su postali izuzetno popularni, pružajući notu luksuza i elegancije svakom prostoru. Ovi sofisticirani elementi su omiljeni među dizajnerima enterijera i ljubiteljima estetike, koji ih koriste kako bi svojim domovima dodali moderni, ali bezvremenski izgled. U ovom tekstu delimo savete kako i vi možete iskoristiti crne mat detalje u uređenju vašeg doma.

Sistem elemenata MAYENNE za uređenje dnevnog boravka biće omiljen odabir ljubitelja drvo dekora i modernog dizajna. Kombinacija crnih detalja na staklenim ramovima, frontovima, ručicama i nogarima, čini savršen spoj sa artisan hrastom, koji dominira ovim sistemom elemenata, i idealan je izbor za atraktivne ambijente.

Komoda Mayenne

Kolekciju MAYENNE za opremanje dnevnog boravka čine vitrine različitih dimenzija, nekoliko modela TV polica, zidna polica, kao i klub stočić.

TV polica MAYENNE TV 150 3K1F2V, u kombinaciji dekora artisan hrasta i crne mat folije, doprineće da vaš dom bude opremljen po najnovijim enterijerskim standardima. Poseduje zatvoren i otvoren segment, kao i jednu fioku. Uz ovu TV policu možete kombinovati vitrine MAYENNE 1K VS1 i MAYENNE 2K VS1, a iznad TV police možete postaviti i zidnu policu MAYENNE ZP.

Idealni dodatak ovakvom ambijentu jesu detalji dekoracije sa crnim tonovima ili staklenih površina, poput vaza, veštačkog cveća poput veštačkog pampasazidnog sata, ramova za fotografije, fenjera…

Komoda Mayenne

Još jedan odličan komad iz kolekcije MAYENNE jeste komoda MAYENNE 3K3F u istom dezenu, kao i ostatak elemenata iz iste kolekcije. Pored toga što se lako kombinuje sa drugim elementima, odlikuje je praktičnost, jer može poslužiti i u opremanju manjeg kutka jedne prostorije, spvaće sobe ili predsoblja.

Jednom ovakvom komodom možete upotpuniti kutak za uživanje i čitanje, a odličan dodatak bila bi fotelja CAZAR u sivom štofu, koja poseduje detalj crnih metalnih nogara.

Kada smo kod crnih detalja, veliki izbor dekoracije i dopunskog programa odlikuju upravo materijali u staklu, drvo dekoru, crnim i sivim nijansama.

Dizajneri enterijera Forma Ideale savetuju da uz komade nameštaja iz kolekcije MAYENNE uklopite crnu mat podnu lampu sa metalnim nogarima, a na gornju površinu vitrine ili komode možete postaviti ram za fotografijedekorativni fenjer, kao i malo veštačko cveće u saksiji ili epruveti.

Bez obzira na to da li se koriste u minimalističkom dizajnu, industrijskom ambijentu ili klasičnom enterijeru, crni mat detalji pružaju kontrast i naglašavaju estetiku prostora, ali i dekor sa kojim se kombinuju. Ipak, važno je imati na umu da je balans ključan, a kombinacijom sa drugim bojama i teksturama možete dodatno obogatiti prostor. Nadamo se da smo vas inspirisali da koristite crne detalje kako biste stvorili prostor koji odražava vašu jedinstvenu estetiku i stil.