Savršeno uređen TV kutak za istinsko opuštanje

by | November 1, 2023

Centralno mesto u gotovo svakom dnevnom boravku, a ujedno i mesto za opuštanje, gledanje omiljenih filmova, serija i sportskih događaja, sasvim sigurno je TV kutak. Kako biste osigurali da vaš TV kutak bude udoban, funkcionalan i estetski privlačan, delimo sa vama nekoliko korisnih saveta o uređenju TV kutka.

Sistemi elemenata, regali ili zasebne TV police su odlična rešenja, a dodatno ih možete dekorisati i kombinovati sa ostalim komadima nameštaja.

TV polica GRENOBLE, u kombinaciji dekora opak bele, flagstaf hrasta i bele lak folije, dizajnirana je da zadovolji funkcionalne i estetske zahteve u uređenju svakog ambijenta. Omogućava praktično opremanje dnevnog boravka, zahvaljujući upotrebnom prostoru, a u kombinaciji sa zidnom policom BURGUNDY ZP u odgovarajućem dekoru, čini jednu kako estetsku, tako i funkcionalnu celinu.

Članak se nastavlja posle reklama

Televizor može biti na površini TV police ili postavljen na zid pomoću nosača, kako vam se bolje uklopi. Kako biste upotpunili ambijent idealno rešenje je podna lampa 40F7274-1F, modernog dizajna, koja će takođe doprineti estetksom izgledu dnevnog boravka, a doprineće i prijatnijoj atmosferi dok uživate uz omiljenu seriju ili film.

Dodavanjem pažljivo odabranih dekorativnih detalja, poput veštačkog cveća u saksiji ATMOSPHERAramova sa omiljenim fotografijama ili motivacionim porukama, svećama i svećnjacima, utoplićete prostoriju i učiniti da postane glavni kutak za uživanje.

Uz zasebnu TV policu uvek možete dodati pomoćni stočić, komodu ili ipak otvorenu policu po izboru, sve u zavisnosti od prostora koji opremate.

Članak se nastavlja posle reklama

TV polica BRETAGNA TV 150 izrađena je u kombinaciji dekora artisan hrasta sa segmentima u dekoru bele lak folije, kao i artisan hrast folije, koji unose osvežavajuću estetiku u ambijent. Drvene ručice povezuju dekore u jednu estetsku celinu, dok visoki nogari ističu njihovu eleganciju.

Članak se nastavlja posle reklama

Dva bočna zatvorena segmenta, praktična fioka, kao i otvorena polica, doprinose funkcionalnoj organizaciji dnevnog boravka. Ova TV polica je deo istoimenog sistema elemenata za uređenje ambijenta dnevnog boravka, koje odlikuju karakteristike modernog dizajna ujedinjene sa prefinjenom notom elegancije.

Otvorena polica TOMAR 5 u istom dekoru kao TV polica BRETAGNA idealan je izbor za odlaganje omiljenih  knjiga, suvenira ili propratne dekoracije. Kao dekoraciju možete birati sveću u staklenoj posudi ATMOSPHERAram za fotografijuumetničku slikufenjer sa staklenim svećnjakom ili veštačko cveće u saksiji, sve u zavisnosti šta vam se najbolje uklopi.

Članak se nastavlja posle reklama

Odličan komad u ovom ambijentu bila bi fotelja MARTIN u zelenom štofu, a lep dodatak bio bi i beli pleteni tabure.

Članak se nastavlja posle reklama

Regal CANTAL, u kombinaciji dekora artisan hrasta i belog laka, estetski je veoma autentično rešenje, a dizajniran je tako da zadovolji funkcionalne zahteve u uređenju svakog ambijenta. Omogućava praktično opremanje dnevnog boravka, zahvaljujući upotrebnom prostoru koji čine otvorene i zatvorene police za odlaganje, kao i prostor predviđen za TV uređaj i ostalu audio-vizuelnu opremu.

Regal ima dovoljno prostora i za knjige i ostale dekorativne sitnice, a dizajneri enterijera Forma Ideale dele savet da police na najbolji način mogu krasiti detalji poput svećnjakafenjeraveštačkog cveća u saksiji bonsaipoklon seta ATMOSPHERA ili veštačkog cveća u staklenoj posudi.

Trudite se da prilikom uređenja TV kutka postignete balans između estetike i funkcionalnosti. Kombinacija dobro odabranih komada nameštaja, zajedno sa propratnom dekoracijom koja će oplemeniti ambijent, učiniće da ovaj kutak postane omiljeno mesto za momente opuštanja i druženja sa prijateljima.

Članak se nastavlja posle reklama