Savršena kancelarija u vašem domu

by | 18 aprila, 2018
Savršena kancelarija u vašem domu

Mnogi ljudi danas rade iz svojih domova zahvaljujući internetu, tako da im je potreban udoban i lepo dizajniran prostor za rad od kuće. Ako ste vi jedni od njih, neophodna vam je uredna i funkcionalna kućna kancelarija.

Ukoliko vaš dom možda nije velik, postoji nekoliko načina da od bilo koje prostorije, ili njenog dela, u kući ili stanu, napravite kutak koji će biti vaša idealna kancelarija.

Uredna i funkcionalna kućna kancelarija

Bilo da je reč o posebnoj prostoriji ili radnom prostoru u sklopu kuhinje, trpezarije, dnevne sobe, uz malo mašte i kreativnosti mogućnosti za uređenje radnog prostora zaista su brojne.

PROČITAJTE I…

ZDRAVO POSLOVNO OKRUŽENJE

Radni kutak u vašem domu Uređenje radnog prostora

Nameštaj u kancelariji ne bi trebalo da bude ni prevelik niti suviše malih dimenzija. Stolica na kojoj provodite mnogo vremena u toku dana mora biti udobna i srazmerna veličini radnog stola.

PROČITAJTE I…

MALA BAŠTENSKA KANCELARIJA U LONDONU

Na fotografijama je predstavljeno nekoliko ideja za uređenje radnog prostora u vašem domu, tako da vaša kućna kancelarija, na primer, može biti sasvim mala i ličiti na orman ispunjen raznim papirima i kancelarijskim priborom.

Kancelarija u vašem domu Radni kutak

Takođe, može biti sasvim jednostavna, klasična, moderna, uređena minimalistički, futuristički, ali i luksuzna, elegantna, šarena ili smirenih tonova. Ideje su brojne, izbor je na vama.

Izvor: allhousedesign.com

JOŠ SAVETA NAĆI ĆETE U NOVOM BROJU MAGAZINA BRAVACASA!

PRATITE NAS I NA FACEBOOKU: casadesign.rs