Popust u susret Sajmu građevine: Idealna prilika za ugradnju podnog grejanja

by | April 13, 2016

Povodom predstojećeg Sajma građevine koji se održava u periodu od 19. do 23. aprila Rovex Inženjering je obezbedio POPUST na podno grejanje. Ako gradite nov objekat ili rekonstruišete postojeći predlažemo vam da obavezno ugradite podno grejanje posavetujte se sa stručnjacima Rovex Inženjeringa i oni će Vam pomoći da odaberete optimalno rešenje za vašu kuću ili stan. Bitmap in _floor_heating Prostorije u kojima ne boravite već ih upotrebljavate po potrebi, kao šta su kupatila i kuhinje, najefikasnije je grejati sistemima brzog podnog grejanja. Grejne mreže napravljene su od posebno konstrusanih grejnih kablova veoma malog preseka. Grejne mreže se postavljaju direktno u lepak ispod pločica ili kamenih obloga. koji se održava u periodu od 19. do 23. aprila Rovex Inženjering je obezbedio POPUST na podno grejanje.  slika03 Ako gradite nov objekat ili rekonstruišete postojeći predlažemo vam da obavezno ugradite podno grejanje posavetujte se sa stručnjacima Rovex Inženjeringa i oni će Vam pomoći da odaberete optimalno rešenje za vašu kuću ili stan. Prostorije u kojima ne boravite već ih upotrebljavate po potrebi, kao šta su kupatila i kuhinje, najefikasnije je grejati sistemima brzog podnog grejanja. Grejne mreže napravljene su od posebno konstrusanih grejnih kablova veoma malog preseka. Grejne mreže se postavljaju direktno u lepak ispod pločica ili kamenih obloga. Grejne mreže posebno su pogodne kod rekonstrukcije objekata jer ne podižu nivo poda kada se postavljaju direktno u lepak. Grejne mreže mogu da služe kao osnovno i kao dodatno grejanje, odnosno kao efekat toplog poda. Ovu vrstu grejanja možete koristiti u svim godišnjim dobima, ne samo zimi. Više informacija o grejnim mrežama. Grejne mreže su napravljene tako da ih možete postaviti i Vi sami, jer su gotovi proizvodi u kvadratima od 1-12m2, lepo zapakovani i spremni za laku i brzu montažu, po principu uradi sam. Trenutno u ponudi imate specijalne AKCIJE cene na grejne mreže sa termostatima koje se kreću u rasponu od 10.999 do 43.999 dinara. Pri odabiru optimalnog rešenja u prvom redu treba voditi računa o nameni prostorija koje se greju. Prostorije u kojima se stalno boravi najefikasnije je grejati sistemom podnog grejanja, koje ima mogućnost akumulacije. Za ovakve prostore odaberite grejne kablove tipa ELEKTRA VCD sa jednim hladnim krajem. Grejni kablovi postavljaju se u betonsku košuljicu, direktno iznad sloja izolacionog materijala. Debljina izolacionog materijala na koji se postavljaju grejni kablovi zavisi od konstrukcije poda. Betonska košuljica akumulira toplotnu energiju i greje Vaš prostor.

6789

Ako bi napravili poređenje sa TA pećima koje su u upotrebi, možemo reći da u podu imate ravnomerno raspoređeno ekvivalent od više od desetak TA peći. Više informacija o grejnim kablovima. Kako bi olakšali svojim kupcima Rovex Inženjering je napravio AKCIJSKE KOMPLETE za grejne kablove sa termostatima i instalacionim trakama tako da možete pokriti od 12m2 do čak 30m2 i to po cenama od 23.999 do 47.999 dinara. Ispod koji podova je podno grejanje najbolje ugraditi Ekološke i zdrave podloge kao što su keramika, kamen, granit ne skupljaju prašinu i ne zadržavaju alergene ali su nažalost hladne. Problem hladnih prirodnih materijala uspešno se rešava podnim grejanjem. Zagrejani kameni ili keramički podovi omogućavaju da se Vaše dete igra na podu bez opasnosti da se prehladi. Temperatura poda reguliše se direktno preko termostata sa osetljivom podnom sondom. Svaka prostorija ima svoj termostat koji reguliše temperaturu u skladu sa namenom prostorije. Na taj način postiže se optimalna potrošnja energije uz maksimalni komfor grejanja. Ukoliko montažu vršite sami ili kvalifikovani električar uz uredno popunjen garantni list garancija na podno grejanje je 10 godina. Rovex Inženejring Vam nudi dodatnu garanciju od 10 godina ako montažu izvrše njihovi stručnjaci i onda je garancija 20 godina. Za montažu akcijskih kompleta u aprilu i maju Rovex Inženjering nudi popust od 50% na cenu montaže.

Članak se nastavlja posle reklama

 

logo ROVEX

Zato nemojte da čekate već iskoristiti priliku koju vam trenutno pruža Rovex Inženjering. https://www.youtube.com/embed/bGX0M_ZIHRc

Članak se nastavlja posle reklama