Originalni stočići za kafu I

by | October 3, 2013
Stočić sa ognjištem

Ispijanje kafice u društvu odličan je način za razmenu mišljenja, sklapanje prijateljstva, prikupljanje informacija ili samo uživanje u razgovoru. Te momente možete doživeti kod kuće, naročito u svojoj dnevnoj sobi u kojoj se nalazi atraktivan stočić za kafu.

Predstavljamo vam nekoliko zanimljivih modela ovih stočića.

Fiordaliso

Vaša dnevna soba izgledaće mnogo veselije uz ovaj ‘Fiordaliso’ stočić za kafu u obliku cveta. „Latice“ tog cveta mogu se koristiti kao površina stola, a središte kao činija koju možete napuniti voćem ili bombonama.

Fiordaliso stočić

Vered Zaykovsky

Uživajući u šoljici kafe, ljudi obično čitaju novine ili omiljeni časopis. Sada imate stočić za kafu napravljen od šest stranica časopisa, koji je dizajnirao Vered Zaykovsky. Stranice su slepljene ali nije korišćen lepak, tako da se sto može lako razmontirati. Staklena ploča i metalna osnova čine ovaj stočić veoma elegantnim.

Stočić od stranica časopisa

Jet Coffee Table

Lorraine Brennan unela je dinamiku u mnoge dnevne sobe svojom kreacijom pod nazivom ’Jet Coffee Table’. Stočić liči na ogroman papirni mlaznjak koji podseća na detinjstvo i vreme kada ste pravili avione od hartije. Možda će vas ovaj stočić podstaći da u mašti odletite do svih onih lepih predela koja još niste posetili na javi.

Stočić u obliku papirnog mlaznjaka

Kersplat

Kafa je energetski napitak koju sada možete piti sa ovog „tečnog“ stočića. U pitanju je model pod nazivom ’Kersplat’, koji je kreirao James Ian Killinger. Osnovu stola čine „poprskane stabljike“ izrađene od topole i ofarbane u crveno, a na njihovom vrhu nalazi se staklena ploča.

’Kersplat’ stočić za kafu

Planika Fires

Vatra je elemenat koji stvara toplu i romantičnu atmosferu. Stočić koji predstavlja kombinaciju takve atmosfere i momenata za opuštanje uz omiljeni napitak kreirali su dizajneri iz kompanije ‘Planika Fires’. Sada imate priliku da osmislite miran i prijatan dekor pomoću ove vrste stočića za kafu.

Stočić sa malim ognjištem

Izvor: homedit.com