Lepota jednostavnosti

by | May 3, 2013
Dnevni boravak

Nameštaj jednostavnih, modernih linija lako je kombinovati sa raznoraznim podnim oblogama, rasvetom, dekorativnim elementima… Ako je obogaćen LED rasvetom ili presvučen atraktivnim materijalima raznih dezena i boja, i sam je veoma interesantan detalj u prostoru.

Emmeti dnevna sobaKika plava soba

Atraktivan regal/polica Leonardo sa fiokama i mestom za odlaganje fotografija i dekorativnih predmeta veoma lepo će se uklopiti u svaki moderno namešten prostor namenjen mladima. Dimenzije: 100x115x38 cm, ivice su zaobljene (salon nameštaja Kika). Art. br. 118824 (slika levo )

Članak se nastavlja posle reklama

Sistem za TV iz kolekcije Exential, proizvođač Spar. Širina: od 300 cm do 360 cm, ali može se praviti i po meri. Frontovi modela mogu biti od farbanog medijapana ili lakiranog stakla, u više boja. Fioke mogu biti dugačke do 180 cm i imaju sistem tihog zatvaranja. Biblioteka tj. elemeti sa više polica mogu biti u četiri boje drveta (salon Emmeti, slika desno).

HI-FI nameštaj Komoda Mag

HI-FI nameštaj Cuuba Luxor 45 deo je ponude salona Kika. Bele je boje i visokog sjaja. Poseduje pregradu za LCD TV, policu za HI-FI uređaj sa trostranim LED osvetljenjem, podeljenu fioku i ESG-sigurnosno staklo. Dimenzije: 198x143x71 cm. (slika levo)

Članak se nastavlja posle reklama

Komoda Mag dostupna je u više finitura drveta. U zavisnosti od izabrane finiture, može se birati i staklena ploča. Dimenzije komada nameštaja sa foografije su: 193x52x84 cm. Mag se može kombinovati sa drugim elementima iz istoimene linije: TV jedinicama, vitrinama itd. (slika desno, info: [email protected])

Najnovije tendencije u opremanju enterijera nalažu da nameštaj ne bi trebalo da zaguši prostor. Zato, ako je moguće, opredelite se za sistem otvorenih polica, koji može da bude i bez zadnje strane, pa ga možete koristiti kao pregradu između npr. trpezarije i dnevnog boravka.

Članak se nastavlja posle reklama

Siva ugaona garnitura Medijapan visokog sjaja

Ugaona garnitura Facetto sa podesivim leđnim naslonima i rukonaslonima može biti presvučena kožom, eko-kožom i tekstilom (na fotografiji je varijanta Stela Silver). Proizvodi nemački proizvođač nameštaja Candy, a deo je ponude salona Coridor.

Članak se nastavlja posle reklama

Ukoliko se odlučite za nameštaj rađen po meri, slobodno kombinujte elemente različitih dimenzija i boja, a rasporedite ih onako kako se vama dopada. Ako ste se odlučili za medijapan u visokom sjaju, preporučujemo vam da zatvoreni elementi budu sa push mehanizmom za otvaranje.
Balance dnevni boravak Emmeti dnevni boravak

U ponudi salona nameštaja Kika nalazi se i sistem za dnevni boravak pod nazivom Balance. Urađen je u kombinaciji sive i bele boje, poseduje unutrašnje LED osvetljenje, a dimenzije su mu 254x200x60 cm. (slika levo)

Članak se nastavlja posle reklama

Model Link, proizvođač Contempo, dizajn Marconato & Zappa. Može biti izrađen u koži (102 boje kože) evropskog porekla, u kombinaciji sa visokokvalitetnim štofovima. Leđni jastuci punjeni guščjim perjem i jastuci za sedenje (izrađeni od poliuretana i punjeni guščjim perjem) nisu fiksirani za korpus. Korpusi su izrađeni od drveta i metala, a nogari od inoksa. Link je jedan od najskupljih modela proizvođača Contempo (slika desno, salon Emmeti).
Ugaona garnitura Rocket Classic
Ugaona garnitura Rocket Classic ima dimenzije 275×198 cm. Leđa neobrađena. Presvlaka SAS GR 5+8 (po izboru). Ovu garnituru koja će se lako uklopiti u svaki prostor možete naći u salonu Kika.

Emmeti nameštaj Emmeti spavaća soba

Model Fortune, proizvođač Marinelli, dizajn Silvain Joly. Izrađen je u pravoj koži evropskog porekla, a može biti i dvobojan. Korpus modela je od drveta, dok su jastuci punjeni poliuretanom i različitih su gustina. Nogari su od sjajnog aluminijuma (salon Emmeti).

Članak se nastavlja posle reklama

Spavaća soba iz kolekcije Pacifico (proizvodi Spar). Krevet Bora-Bora izrađen je od medijapana, uzglavlje je obloženo eko-kožom. Komoda i noćni ormarići Milos izrađeni su od kombinacije višeslojnog drveta i medijapana; gornja staklena ploča daje efekat izlomljenog stakla; klizni ormar Class sa ogledalom atestiran je po najnovijim standardima EU – nakon 50.000 otvaranja i zatvaranja nije došlo ni do kakvih strukturalnih promena niti do problema sa otvaranjem (salon Emmeti).


Tags: