Lusteri za veće prostorije visokog plafona

by | May 3, 2013

Predimenzioniranu svetlosnu skulpturu postavite u ambijent inspirisan istorijom, nećete pogrešiti.

Parecchi kolekcija poseduje jedan neobičan luster prilagođen enterijerima specifičnog stila. Dimenzije: 242,5x175x60cm. Luster može da se kupi u salonu Kare.

Kombinacija mesing staklo Kombinacija čelik staklo

Članak se nastavlja posle reklama

Luster Remini izrađen je od mesinga, a difuzor je od stakla. Može se kupiti u prodajnim objektima Makel Elektro.
Interesantan luster Tivoli deo je programa prodavnice Makel Elektro. Čelična baza nosi difuzor od stakla.

Luster igra svetlosti Zanimljivi luster

Temo luster dizajnirali su Roberto Vitadello i Stefano Traverso. Dostupan u beloj, crnoj, zelenoj, ljubičastoj i crvenoj boji. Latice Temo prepliću se stvarajući vrlo jedinstvenu igru svetlosti.Više informacija na [email protected]
Metal Lux iz Italije proizveo je ovaj elegantni luster iz serije CRISTAL. Luster na metalnoj konstrukciji, sa staklenim kuglicama, proizvodi se u varijanti halogen sijalica, led sijalica, i u dve dimenzije. Prodajno mesto je Novolux.

Članak se nastavlja posle reklama

Veliki zanimljivi luster Viseći luster

Luster iz najnovije serije Vita izrađuje se u kombinaciji bojeni metal i staklo. Proizvodi Lucente iz Italije. Može da se kupi u salonu Novolux.
Dizajn visilice Cupolone potpisuje STC studio, a proizvodi je Cattelan. Visilica može biti od belog, crnog ili svetlucavog metaklirata, sa prečnikom od 80 ili 115 cm. Više informacija na: www.artenterijeri.com

Članak se nastavlja posle reklama

Moderan luster
Zabriskie Point luster dizajnirao je Denis Santachiara za italijanskog proizvođača rasvete De Majo. Sastoji se iz staklenih fragmenata formirajući oblik jajeta koje je eksplodiralo (Showroom Lusso).

Crveni luster Elegantan luster

Članak se nastavlja posle reklama

Na slici se vidi luster, model 46031, kompanije Selva, koja se bavi proizvodnjom nameštaja. U pitanju je Philipp Selva Home Collection. Model na slici izrađuje se još i u beloj, zelenoj i crnoj varijanti (info: [email protected]).

Na fotografiji se vidi prelepi luster – model 46012 iz serije Philipp Selva Home Collection italijanske kompanije Selva. Pored crne, dostupan je u beloj, crvenoj i zlatnoj varijanti. Prečnik mu je 80 (70) cm (info: [email protected]).

Članak se nastavlja posle reklama

 


Tags: