Dekoracija stočića za kafu – sa karakterom

by | December 25, 2023
Dekoracija stočića za kafu sa karakterom

Ne samo što zauzima centralni deo prostorije, već i dekoracija stočića za kafu zaista odražava vaš stil. Pogledajte kako da stočićem ulepšate celu dnevnu sobu.

Dekoracija stočića za kafu – sa karakterom

Ako želite da vaša dekoracija stočića za kafu izgleda zadivljujuće, ključ je pronaći savršenu ravnotežu između lepote i funkcionalnosti.

Prvo odredite prioritete i osnovne stvari koje želite da držite na svom stolu, a zatim procenite koliko prostora imate da unesete i druge, više dekorativne komade. Koristite dekorativni poslužavnik da organizujete svoje dizajne u jednu oblast ili rasporedite stvari po površini u malim grupama.

Ako se vaš stočić za kafu nalazi u blizini mesta za sedenje u dnevnoj sobi, takođe je vredno razmisliti o tome koje stvari želite da imate blizu dok se opuštate, kao što su časopisi i daljinski upravljači za TV.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kathy Kuo Home (@kathykuohome)

Dekorativne tacne

Kako biste grupisali dekoraciju stočića za kafu, koristite dekorativne tacne ili čak magazine. Ovako stvarate okvir unutar kog možete uzemljiti druge dekorativne predmete. Osim toga, ovaj detalj dodaje još jedan sloj teksture, oblika i boje dizajnu vaše dnevne sobe.

Ukoliko imate set stočića za kafu, koristite više dekorativnih tacni prilagođenje veličine ali usklađenog izgleda. Poželjno je da stil bude kohezivan ali ne mora da se potrudara.

Dekoracija stočića za kafu knjigama

Podrazumeva se da izdanja koja čitate odražavaju vaš stil i karakter. Zbog toga, zašto ne biste uključili i knjige u dekoraciju stočica. One su zabavan i svestran stilski element za svaki stočić. Možete se igrati sa slaganjem knjiga u različitim veličinama da biste dodali visinu ili boje.

Osim što izgledaju sjajno, knjige na stočiću za kafu su tako interaktivne i divan način da unesete svoja interesovanja i strasti u dom.

Različiti stilovi

Od dekorativnih poslužavnika i knjiga za stočić, do sveća i ukrasa, najzanimljiviji i jedinstveni displeji uvek će sadržati niz različitih predmeta.

Prilikom oblikovanja stolića za kafu, važno je težiti mešavini dizajnerskih elemenata koji govore o praktičnim i estetskim pitanjima. Naravno, poželećete prelepe dekorativne predmete ali takođe ćete želeti da imate stvari kao što su podmetači, mala kutija ili činija za daljinske upravljače za TV i prostor za luksuzne dodatke kao što su najbolje sveće i vaze.


Miljana Momirović

FollowTheFlow/GettyImagesPlus