Ova kuća u maksimalističkom stilu izgleda potpuno jedinstveno

by | September 30, 2023
kuća u maksimalističkom stilu

Inspirisana stvarima koje voli, vlasnica doma pokazala je kako izgleda njena kuća u maksimalističkom stilu u kojoj je svaki ugao neverovatno privlačan.

Ova kuća u maksimalističkom stilu izgleda potpuno zadivljujuće

Kuhinja

“Ovo je nova kuhinja sa par starinskih čeličnih i mesinganih vrata”, rekla je Caan. „Jedna vode do toaleta, a druga su ormar za kaput.“

Relativna oaza mira, kuhinja je mesto gde je ona zaista tragala za željom za prirodnim svetlom i “stvaranjem jače veze između unutrašnjeg i spoljašnjeg prostora”.

Članak se nastavlja posle reklama

Francuska vrata i prozor koji se proteže dužinom zida omogućavaju da prirodna svetlost obasja njene kuhinjske ideje. “Dodati su i slojevi osvetljenja da bi ovoj kuhinji dali topao i privlačan osećaj”, rekla je Caan.

Članak se nastavlja posle reklama

 

Trpezarija

Krenite kroz presoblje i naći ćete se u njenoj živopisnoj trpezariji, zajedno sa Gucci tapetama.

Članak se nastavlja posle reklama

“Trpezarija je mala, udobna i intimna”, rekla je. “Namerno nisam stavila luster iznad stola i umesto toga sam se odlučila za prigušenu svetlost koju pružaju sveće”.

Članak se nastavlja posle reklama

Ovaj romantični prostor sadrži umetnička dela inspirisana životinjama, veliku sofu od somota, zelene trpezarijske stolice i veoma poseban sto.

Članak se nastavlja posle reklama

“Trpezarijski sto je napravljen po meri od beljenog američkog oraha, odražavajući stvari koje volimo kao što su baštovanstvo, ručni rad i stvaranje stvari”, objasnila je Caan. Ploča stola sadrži ilustracije ruku, makaza i još mnogo toga od mesinga.

Ostava

Vratite se u prostor između kuhinje i trpezarije i naći ćete dva tirkizna ormarića sa mesinganim ručkama.

Članak se nastavlja posle reklama

Unutar njih su frižider i zamrzivač sa jedne strane, i spektakularna ostava sa ugrađenom stanicom za doručak. Ova ideja za ostavu maksimizira skladištenje tako što postavlja police na unutrašnjost vrata, dok mermer ponovo krasi skriveni pult, koji takođe uključuje i malu sudoperu.

Kupatilo

Kuća u maksimalističkom stilu: Hodnik

Na prednjem delu kuće nastavlja se vintidž stil. U ovom prostoru, crni zidovi su upareni sa oštrom belom bojom na drvenoj konstrukciji stepeništa kako bi prostor bio lagan i svetao.

Članak se nastavlja posle reklama

Iako tamne boje tradicionalno nisu pozadina za umetnost, one zaista dobro funkcionišu i nežno fokusiraju jedinstvene komade.

Dnevna soba

“Dnevna soba je moja zbirka radoznalosti”, rekla je Caan. Svakako jeste – ova potpuno jedinstvena soba je do vrha ispunjena ličnošću, koju pruža njena eklektična kolekcija nameštaja, ukrasa, umetničkih dela i dobro odabrane pozadine.

Članak se nastavlja posle reklama

 

Dnevna soba sa roze i belim tapetama, starinska komoda koja se koristi kao bar, umetnička dela i eklektična mešavina raznobojnih tapeta u maksimalističkom stilu.

Članak se nastavlja posle reklama

 

Glavna spavaća soba

Do glavne spavaće sobe, smelije boje su ukroćene neutralnim bojama. Uzorak, međutim, i dalje vlada zahvaljujući tapetama i odgovarajućim zavesama u čokoladnoj boji, sa belom pozadinom. Limetazelena fotelja u uglu uparena je sa travnatozelenim detaljima na beloj posteljini koja je prekrivena debelim krznom.

Prva dečja spavaća soba

U sobi njenog najstarijeg sina, uzorak ponovo drži glavnu reč od poda do plafona.

Druga dečja spavaća soba

“Ovo je spavaća soba moje ćerke”, objasnila je Caan. “Voli kombinaciju lavande i roze i to je odabrala kao svoju paletu.”

 

Treća dečja spavaća soba

U spavaćoj sobi njenog najmlađeg sina, tradicionalna plava šema oživljena je mnoštvom bluza u različitim tonovima i teksturama.

 


UnitedPhotoStudio1/GettyImagesPlus