Hotel u srcu ugašenog vulkana

by | October 14, 2013
Pogled iz restorana

Hotel “Ngorongoro krater lodž” smešten je na severnom rubu kratera vulkana Ngorongoro. Nalazi se na vulkanskom području u blizini grada Aruša u Tanzaniji. Zbog zapanjujuće lepog pogleda na okolni krajolik, hotel deluje dramatično, a u kombinaciji sa nesvakidašnjim šarmom, rezultat je jedinstvena mešavina svega navedenog.

Apartmani Apartmanske kućice

Ovaj ekskluzivni hotel poznat je u svetu po čudesnom pogledu na pejzaže, koji se nalaze na listi Svetskih baština Uneskoa. Celokupna atmosfera i dekor hotela su u savršenom međusobnom skladu.

Članak se nastavlja posle reklama

Svetska baština Flamingosi

U nepreglednoj divljini živi blizu 25.000 životinjskih vrsta koje je moguće posmatrati sa prozora i terasa hotela, što naročito impresionira ljubitelje safarija.

Hotelski kompleks sadrži tri luksuzna smeštajna kampa, pri tome se dva sastoje od 12, a jedan od šest apartmana.

Članak se nastavlja posle reklama

Apartman sa pogledom Enterijer hotela

Gosti takođe imaju priliku da obeduju na otvorenom uživajući u čudesnom pogledu sa terase svog raskošnog apartmana sa dekorom koji se odlikuje bogatim koloritom i prelepim prirodnim materijalima.

Članak se nastavlja posle reklama

Jedinstvenost enterijera Romatična atmosfera

Već je dobro poznato da je izbor lokacije od suštinskog značaja kada želite da sagradite kuću ili hotel.

Članak se nastavlja posle reklama

Naravno, u slučaju hotela kao što je ovaj, ključnu ulogu igra zadivljujući pogled na čudesne prirodne lepote koje ga okružuju.

Spavaća soba Rustično kupatilo

Članak se nastavlja posle reklama

Ono što najviše impresionira jeste poseban šarm kojim hotel odiše, pa stoga više liči na scenu iz holivudskog filma nego na realan objekat.

Ngorongoro krater lodž noću

Hotel “Ngorongoro krater lodž” nesumnjivo je jedinstven, jer omogućava iskustvo za pamćenje avanturistima i svima onima koji čeznu za nezaboravnim trenucima. To je jedno od onih mesta na svetu koja opčinjavaju.

Članak se nastavlja posle reklama

Izvor: homedit.com