Vitrine za jedinstveni izgled modernog ambijenta

by | October 24, 2024

Kao upečatljiv detalj u svakom prostoru, vitrina igra ključnu ulogu u oblikovanju enterijera, istovremeno pružajući priliku za izražavanje ličnog stila. Daleko više od običnog komada nameštaja, ona postaje mesto gde se omiljeni predmeti i uspomene mogu elegantno izložiti, dodajući prostoru jedinstven karakter. Bilo da je u pitanju savremeni ili klasični dizajn, vitrina pruža savršenu ravnotežu između funkcionalnosti i estetike, čineći svaki enterijer autentičnim i personalizovanim.

Sistem elemenata BELFORT, koji sadrži dve vitrine različitih dimenzija, odličan je izbor za ambijent dnevnog boravka, a kombinacija dekora artisan hrasta, kašmira i artisan hrast folije donosi u prostor notu elegancije i ambijentalne topline, sa sofisticiranim stilskim izrazom koji je potreban savremenim enterijerima.

Vitrina BELFORT 1K VS1 i vitrina BELFORT 2K VS1 veoma su praktične, a njihova prednost je što je deo unutrašnjih polica sakriven, dok je deo zastakljen, te su idealne za skladištenje raznih dekorativnih sitnica ili omiljenih fotografija. Pored toga, postoji mogućnost dodavanja rasvete.

Članak se nastavlja posle reklama

Uz vitrine možete kombinovati i TV policu BELFORT 3K2Vzidnu policu BELFORT ZP, kako bi elementi u prostoru bili usklađeni.

Dodatni elementi, poput podne lampe SANDRA, kao i dekorativni detalji kao što su ram za slikuveštačko cvećedekorativna slova ili činija uvek su dobrodošli i upotpuniće ambijent na najbolji način.

U opremanju prostora otvorenog koncepta dodavanje komada poput vitrine ostavlja samoj prostoriji više mogućnosti i dodatnog prostora za skladištenje, koji je uvek i više nego potreban.

Članak se nastavlja posle reklama
Vitrina Forma Ideale

Vitrina Sardinija

Vitrina SARDINIA 2K VS2 je spoj topline naturalnog i rustičnog artisan hrasta sa primesama suptilnih crnih elemenata dekora, kao karakteristika industrijskog stila u dizajnu enterijera. Sastoji se od sistema polica raspoređenih u donjem zatvorenom i gornjem, prostranijem, poluzastakljenom delu, a postoji i mogućnost dodavanja rasvete.

Članak se nastavlja posle reklama

Trpezarijski prostor možete opremiti u sličnom stilu, a lepo bi se uklopio trpezarijski sto FOKUS, u kombinaciji sa trpezarijskim stolicama FLYNN, koje se zahvaljujući svom moderom dizajnu lako uklapaju u različite ambijente i stilove.

Bele vitrine Forma Ideale

Vitrine Sarthe

Članak se nastavlja posle reklama

Funkcionalni elementi za opremanje dnevnog boravka koje predlažu dizajneri enterijera Forma Ideale su vitrine SARTHE 1K VS1 i SARTHE 2K VS2. Odlikuje ih dizajn visokog stila, pre svega zahvaljujući kombinaciji atraktivnih dekora – opak bele, bele mat folije, crne i crne mat folije.

Udobnosti ovog kutka doprineće fotelja CORFU, a kao dodatne dekorativne elemente na nižu vitrinu  dodajte vazu ATMOSPHERA sa veštačkim cvećem.

Članak se nastavlja posle reklama

Bilo da ste ljubitelj modernog dizajna ili klasičnih elemenata, vitrine će vam pomoći da oblikujete prostor prema svojim željama. Odaberite model vitrine koja se najbolje uklapa u ostatak enterijera u vašem domu i koji će na najbolji način ulepšati i osvežiti kutak za svakodnevno uživanje.