IDEALNO NOVO, A NEODOLJIVO SNIŽENO! Nova kolekcija nameštaja Forma Ideale

by | June 22, 2023

Iz godine u godinu Forma Ideale nas iznenađuje novinama u svom asortimanu, a ove godine su svoju ponudu proširili nameštajem u svim popularnim kategorijama nameštaja, kako pločastog tako i tapaciranog.

Ukoliko želite da baš ovog leta renovirate neki od ambijenata vašeg doma, bilo da je reč o dnevnoj, spavaćoj, dečijoj sobi, predsoblju, ili kompletnom životnom prostoru, rešenja možete potražiti u NOVOJ KOLEKCIJI FORMA IDEALE. Visoka funkcionalnost i idealan odnos cene i kvaliteta,  imperativ su kada se kreiraju novi komadi nameštaja u Forma Ideale.

Kolekcije koje su predstavljene kao noviteti za 2023. godinu su odgovorile na najviše svetske standarde u dizajnu nameštaja, pa se pored salona Forma Ideale (prodajnu mrežu možete videti OVDE) isti komadi nameštaja mogu pronaći i na preko 100 prodajnih mesta širom sveta.

Ukoliko se odlučujete da renovirate dnevni boravak, uvek dobro rešenje su sistemi elemenata, a u novoj kolekciji Forma Ideale predstavljena su tri – BRETAGNA, BURGUNDY i CORSICA. Svi pomenuti sistemi elemenata predstavljaju jedinstvena dizajnerska rešenja za kompletno opremanje ambijenta dnevne sobe, a pored toga što nose oznaku NOVO, do 01. jula, do kraja trajanja akcije IDEALNA PONUDA ZA OPREMANJE DOMA , biće i na akcijskom sniženju, pa je možda pravi trenutak da se opredelite za najnovije trendove u dizajnu nameštaja po najpovoljnijim cenama.

Prilikom opremanja dnevnog boravka, nemojte zaboraviti ni na novitete u domenu tapaciranog nameštaja, a ugaone garniture DARIJA, GALINA, SENA i CLOUD su možda idealna rešenja za vas! Ukoliko ste ljubitelji troseda, pogledajte i  ležaj QUATRO ili ležaj ENCO , jer vas i ovi komadi čekaju u prodaji po sniženim cenama, a ležaj ENCO ovoga meseca nosi i oznaku NAJBOLJE CENE sa sniženjem od čak 51%.

Za opremanje spavaće sobe možete birati, takođe, kompletno rešenje iz novog asortimana, poput spavaće sobe MASILIA, spavaće sobe NUBIA ili spavaće sobe VARADERO . Ukoliko se opredeljujete za ormare i garderobere kako biste uneli dodatnu estetiku, ali i bolju organizaciju u svoj dom, Forma Ideale vam predstavlja kolekcije ormara i garderobera – ATLAS , GARDDONON, LOZERE

Preuređenje predsoblja je takođe veliki korak, a kako biste to uradili i lepo i lako, tu su novi modeli predsoblja Forma Ideale, poput predsoblja RIMINI, TERNI ili SEIN.

Sve ovo i još mnogo više od NOVIH atraktivnih artikala možete pogledati i kupiti u nekom od salona Forma Ideale ili iz udobnosti svog doma, putem Forma Ideale Internet prodavnice na sajtu www.formaideale.rs.

Ono što dodatno može obradovati sve lojalne kupce Forma Ideale je dodatnih 5% sniženja uz Loyalty karticu, a ukoliko vi želite dodatnih 5% na vašu kupovinu, na sajtu Forma Ideale možete pogledati uputstva kako možete doći do svoje Loyalty kartice.

Pored mesečne akcije, ne propustite da pogledate i asortimanska sniženja, jer daju mogućnost značajne uštede, ali i odličnog odnosa cene i kvaliteta, koje iz meseca u mesec nudi nam Forma Ideale kroz svoje akcije.

Ukoliko ste odlučili da osvežite dom, ne prospustite IDEALNO NOVO, a i NEODOLJIVO SNIŽENO!