Jesenja trpeza: 6 načina da unesete toplinu u vaš dom

by | October 15, 2024
Jesenja trpeza: 6 načina da unesete toplinu u vaš dom

Sa dolaskom hladnijih dana, ponovo se rađa želja za organizovanjem večera kod kuće. Jesen je savršena prilika da ugostimo prijatelje i porodicu, a uz to možemo uneti i duh ove sezone u dekoraciju trpeze.

Prelepa jesenja trpeza: 6 ideja za dekoraciju

Jesenja dekoracija je često obeležena toplim bojama i prirodnim materijalima, što može vaš običan obrok pretvoriti u sofisticirano iskustvo. Evo šest inspiracija kako da kreirate prelepu jesenju trpezu.

1. Moderna jesenja trpeza

Kombinacija svakodnevnih komada (kao što je lanena stoljnjak) sa prirodnim elementima poput oraha i drvenog lišća daje ovoj trpezi moderan izgled. Upotreba dimljenih čaša, sculpturalnih metalnih svećnjaka i mesinganih pribora za jelo dodaje karakter i savremenost.

Članak se nastavlja posle reklama

2. Vintage jesenja dekoracija

Ova trpeza se odlučuje za totalni narandžasti izgled, podsećajući na vintage stil. Prozirna posuđa, svećnjaci sa sjajem, bambusovi pribor za jelo i tkanine sa otiscima čine ovu trpezu jednostavnom, ali veoma efektnom.

Članak se nastavlja posle reklama

3. Klasična dekoracija

Tikve i drugi narandžasti dodaci su nezaobilazni za jesenju dekoraciju. Postavite svećnjake, tamne sveće i male tikve duž trpeze kako biste stvorili šumsku atmosferu. Ova jednostavna, ali moderna kompozicija donosi svežinu u vašu trpezu.

Članak se nastavlja posle reklama

4. Elegantna trpeza

Ova trpeza balansira između modernog i klasičnog. Prozirni svećnjaci sa smešnim smeškim svećama i tanjiri od mramornog porcelana čine da sve izgleda sofisticirano i dobro osmišljeno. Minimalistički pristup donosi eleganciju bez suvišnih ukrasa.

Članak se nastavlja posle reklama

5. Originalne ideje

Zaboravite na tradicionalne drvene komade i javorovo lišće. Ova dekoracija se odlučuje za originalnost sa stolnjakom u zelenim tonovima, dodatkom mahovine, grožđa i krušaka, što donosi svežinu i neočekivanu paletu boja.

Članak se nastavlja posle reklama

6. Ručni rad na trpezi

Savršen spoj klasike i aktuelnih trendova, ova trpeza kombinuje elemente ručne izrade, prirodne materijale i volumen. Koristite tanjire i svećnjake sa organskim oblicima kako biste dodali toplinu i prirodnost vašem jesenjem obroku.

Kreirajte svoju savršenu jesenju trpezu i uživajte u magiji ove sezone sa prijateljima i porodicom.

Članak se nastavlja posle reklama

Artsyslik/gettyimages