Saradnja kompanije Samsung i škole kuvanja FERRANDI Paris
Beograd, 14. novembar – Kompanija Samsung Electronics Ltd najavila je saradnju sa Nacionalnom francuskom školom kulinarstva, FERRANDI Paris. Sa zajedničkom vizijom o približavanju sveta profesionalnog kulinarstva i sveta potrošača, divizija Samsung – kućni uređaji opremiće Samsungovu kulinarsku učionicu u okviru škole FERRANDI Paris najnovijim kuhinjskim aparatima premium klase.
Kulinarska učionica u školi FERRANDI Paris biće opremljena najnovijim Samsung premium kuhinjskim aparatima
Uz nameštaj vrhunskog dizajna, Samsungova kulinarska učionica od 70m2 sa 14 posebnih radnih mesta služiće za okupljanje elitnih šefova i potrošača koji će deliti znanja i veštine, kao i načine za održavanje dobre higijene, adekvatne postupke i dobre navike u kuhinji.
„Ovo je prva saradnja te vrste, gde možemo da stvorimo vezu između dva različita sveta, sveta stručnjaka za gastronomiju i sveta potrošačke tehnologije“, izjavio je B. K. Jon, direktor i predsednik divizije za potrošačku elektroniku u kompaniji Samsung Electronics. „Oduševljeni smo što ćemo moći da sarađujemo sa vodećim svetskim stručnjacima u nadi da će naša Samsung kulinarska učionica u školi FERRANDI Paris pomoći potrošačima da uživaju i nauče više o gastronomiji.“
„Ovom saradnjom želimo da podstaknemo strast prema hrani i da promovišemo zdraviju ishranu među korisnicima širom sveta“, istakao je Žorž Nekto, predsednik FERRANDI Paris, francuske škole umetnosti kulinarstva. „Zajedno sa kompanijom Samsung nalazimo se u savršenoj poziciji da tu viziju pretvorimo u stvarnost.“
Privredna i industrijska komora pariske regije osnovala je 1920. godine Francusku školu umetnosti kulinarstva, FERRANDI Paris. Ovde su kulinarsko znanje stekle brojne generacije šefova, poslastičara, pekara, stručnjaka za ketering, menadžera i vlasnika restorana. Škola se nalazi u samom srcu Pariza i ima tim od 100 stalno zaposlenih elitnih profesora koji su dobili zvezdice od vodiča Michelin Guide ili titulu Meilleurs Ouvriers de France (MOF).
Kao deo kampanje „Samsungov klub šefova“ (www.samsungclubdeschefs.com), Samsungova kulinarska učionica će biti mesto gde će korisnici moći da dobiju kulinarske savete i nauče recepte uz pomoć elitnih profesora škole FERRANDI Paris. Kulinarski eksperti škole FERRANDI Paris i korisnici koji će učestvovati moći će da neposredno upoznaju Samsungove kuhinjske aparate. To će pružiti i stalni uvid i savete kako da se Samsungovi kuhinjski aparati poboljšaju. Uzimajući u obzir sve uvide i savete, Samsung će održati i prilagođene razvojne radionice gde će se razmatrati budući proizvodi koji će ponuditi bolja iskustva u kuhinji.
Samsungova kulinarska učionica u školi FERRANDI Paris biće otvorena u martu 2014. godine.
[textblock style=”6″]O kompaniji Samsung Electronics, Ltd.
Kompanija Samsung Electronics Ltd. globalni je lider na polju tehnologije i otvara nove mogućnosti za ljude gde god se oni nalazili. Stalnim inovacijama i otkrivanjem, mi transformišemo svet televizora, smart telefona, personalnih računara, štampača, kamera, kućnih aparata, medicinskih uređaja, poluprovodnika i LED rešenja. Zapošljavamo 270.000 ljudi širom 79 zemalja, sa godišnjom prodajom od preko 187.8 milijardi američkih dolara. Za više informacija posetite www.samsung.com/rs.[/textblock]
[textblock style=”6″]O FERRANDI Paris, francuskoj školi umetnosti kulinarstva
Osnovana 1920. godine od strane privredne i industrijske komore pariske regije, FERRANDI Paris, francuska škola umetnosti kulinarstva, obučila je brojne generacije šefova, poslastičara, pekara, stručnjaka za ketering, menadžera i vlasnika restorana. U Latinskoj četvrti, istorijskom srcu Pariza, škola FERRANDI nudi širok izbor programa, od osnovnih do master diploma, kao i čitav niz kratkih kurseva za profesionalce ili one koji žele da promene karijeru, kao i programe osmišljene za međunarodnu publiku.[/textblock]
Anja Parandić, rođena 1992. godine u Pančevu, izrasla je u priznatu novinarku i urednicu sa specijalizacijom u polju dizajna enterijera i arhitekture. Njeno obrazovanje u oblasti medijskih studija i komunikacija, stečeno na Univerzitetu u Beogradu, postavilo je čvrste temelje za njenu strastvenu karijeru u novinarstvu, koja je usmerena na estetiku, dizajn i inovacije u uređenju prostora.