USKORO!! ROMA Company subvencioniše 50% materijala za krečenje ulaza zgrade

by | June 17, 2024
USKORO!! ROMA Company subvencioniše 50% materijala za krečenje ulaza zgrade

Idealno vreme da udahnite vedrinu i novi sjaj u hodnike vaše stambene zajenice kreće uskoro! Zato pratite sajt roma.rs kako bi ste medju prvima konkurisali i tako povećali šansu da baš Vaša stambena zajednica dobije subvenciju od 50% materijala za krečenje ulaza i hodnika stambenih zgrada.

Krečenje ulaza zgrade: Subvencija od 50%

ROMA Company vas poziva da se od 01.07.2024.godine prijavite na konkurs za dodelu subvencija od 50% materijala za krečenje ulaza i hodnika stambenih zajednica.

Pravo učešća na konkursu imaće sve stambene zgrade na teritoriji Republike Srbije, dok će prijave na konkurs biti otvorene od 1. jula 2024. godine do 1.septembra 2024.godine.

Članak se nastavlja posle reklama

Pod sloganima „Ko kreči kuću leči“ i „ROMA daje POLA“ koji su se mogli videti na različitim mestima u Beogradu i Srbiji , ROMA Company je u prethodnih šest godina podržala renoviranje preko 200 ulaza na teritoriji Republike Srbije. Inspirisana timskim duhom i zajedničkim naporima da ulepšamo domove širom naše zemlje, ova akcija nastala je u želji da se ostvare trajni odnosi i ojača međusobno poverenje sa stambenim zajednicama i stanarima, na obostrano zadovoljstvo i korist.

roma

Zainteresovane stambene zajednice mogu aplicirati za subvencije do 1. septembra 2024. na email adresu [email protected] , ili poslati poštom na adresu ROMA Company d.o.o. Milana Rešetara 11, Zemun, 11080 Beograd, sa naznakom „SUBVENCIJA – stambene zgrade“. Aplikacije je neophodno popuniti za svaku stambenu jedinicu posebno, a popunjava ih upravnik stambene zajednice ili kompanija za profesionalno upravljanje.

Članak se nastavlja posle reklama

U obzir za izbor zgrade koja će dobiti subevciju uzeće se objekti čija veličina i lokacija odgovaraju kapacitetu da se renoviranje uz pomoć subvencije ROMA Company sprovede u najbržim dogovoreni rokovima. Odluka o izabranim stambenim jedinicama biće objavljena 15. septembra 2024 na sajtu roma.rs , a svi podnosioci prijava će email-om ili pismom biti obavešteni o rezultatima.

Uz pomoć ove subvencije, zajedničkim snagama dajemo i novu svežinu gradovima širom Srbije, a za sve dodatne informacije možete pisati na [email protected]

Članak se nastavlja posle reklama

alessandroguerriero