9 predmeta u domaćinstvu koji svakoj ženi čine život lepšim i udobnijim

by | 28 januara, 2023

Ako značajan deo svog vremena provodite kod kuće (na primer, radite na daljinu) i zaista želite da se osećate kao u svojoj tvrđavi, ovih nekoliko stvari pojednostaviće vam život i učiniti atmosferu u kući prijatnijom.

Aparat za kafu

Ako ste navikli na šoljicu aromatične kafe ujutru, biće vam potreban dobar uređaj koji će vas svakodnevno oduševljavati omiljenim pićem. Tako ćete uštedeti novac i obezbediti sebi odlično raspoloženje svakog jutra.

Skladišni prostori

Ako je vaša kuća u haosu zbog stvari koje su svuda razbacane, bolje je nabaviti dodatne police, fioke i kutije. Nered  stvara pozadinski stres (koji možda ni ne primetimo) i odvlači pažnju od posla.

Robot usisivač

Da, nije jeftino, ali će se više nego isplatiti kada uštedite vreme i živce.

Flaša za vodu

Flaša za vodu pomoći će vam da se setitge da treba da popijete  1,5-2 litre čiste vode dnevno i da ovaj proces učinite prijatnijim. Međutim, važno je obratiti posebnu pažnju na materijal od kojeg je posuda napravljena – plastika može biti opasna pri produženoj upotrebi, pa dajte prednost gvozdenoj ili staklenoj boci.

Set čaša za vino

U najmanju ruku, uvek ćete biti spremni za dolazak gostiju. Ali i bez gostiju čaša vina nakon napornog dana – opušta.

Blender

Možda najneophodniji aparat u kuhinji. Zamislite samo, sa njim možete da kuvate  smutije, pire supe, prelive za salatu i još mnogo toga. Glavna stvar je odabrati blender koji se lako rastavlja i čisti.

Prelepa posteljina

Komplet (ili bolje rečeno nekoliko) prelepe posteljine od prirodnog materijala prijatnog za telo je garantuje i bolji san i plus za udobnost i moderan enterijer spavaće sobe .

Biljke

Oni pročišćavaju vazduh, mogu poboljšati kvalitet sna i čak ojačati imuni sistem. Pored toga, žive sobne biljke će se uspešno uklopiti u svaki enterijer.

Alat

Da, da, set šrafcigera, šrafova, čekića, klešta i drugih potrebnih alata za dom. Same okačite policu, popravite slavinu koja curi ili sastavite jednostavan nameštaj – najbolji je osećaj kada ne zavisite ni od koga.


Pavelanov/gettyimagesplus

Tags: