SAVRŠENI SISTEM ODVODNJAVANJA

by | December 25, 2017
ACO ProfiLine sistem linijskog odvodnjavanja profesionalno je, pouzdano i vizuelno dopadljivo rešenje za vertikalne površine, terase i balkone.

ACO ProfiLine je sistem linijskog odvodnjavanja za fasade, terase, balkone, ravne ili zelene krovove, i predstavlja savršeno rešenje za visoke dizajnerske zahteve.

ACO ProfiLine je perforirani sistem odvodnjavanja s bočnim otvorima na telu kanala i ima višestruku funkciju: odvodi vodu s površine, onu koja se sliva niz fasadu kroz rešetku, kao i procednu vodu iz međuslojeva koja se zadržava na hidroizolaciji. Volumen u procednom drenažnom sloju deluje kao rezervni prostor za prihvat viška vode pri iznenadnim pljuskovima, čime štiti površinu od nepovoljnih uticaja poplava. ACO ProfiLine omogućuje smanjenje razlike u visini između unutrašnjeg i spoljašnjeg prostora sa 15 na 5 cm.

Sistem čine kanali sa fiksnim visinama od 5 i 7,5 cm, kao i oni s podesivim visinama od 6 do 16,5 cm. Proizvodi se od nerđajućeg ili pocinkovanog čelika, može da zadovolji sve arhitektonske izazove današnjice i savršeno se uklapa u svaki ambijent.

Članak se nastavlja posle reklama

ACO ProfiLine sistem linijskog
odvodnjavanja profesionalno je,
pouzdano i vizuelno dopadljivo rešenje
za vertikalne površine, terase i balkone.