Unapredite mesto gde se rađaju vaši snovi

by | January 25, 2018

Preduzeće PALETA TEXTIL osnovano je 20.08.1956. godine pod imenom “Sloboda”, kao krojačka zanatska radionica. Tokom godina razvili smo se u moderno preduzeće koje pridaje veliku pažnju razvoju, upotrebi modernih i zdravih materijala i kvalitetnih proizvoda koji odgovaraju na zahteve i potrebe naših kupaca.

Članak se nastavlja posle reklama

Držeći korak sa novim tehnologijama I mi smo prilagodili svoje poslovanje internetu koji je postao deo života svih nas, pa tako svaki od preko 300,000 naših zadovoljnih kupaca na teritoriji Srbije, ukoliko želi da poruči naše proizvode, ima obezbeđenu potpuno besplatnu dostavu na svoju adresu, uz očekivano vreme isporuke od 2 do 4 radna dana.

Takođe, za sve one koji više vole da dodirnu proizvod pre nego što odluče da ga kupe, na teritoriji Srbije radi 9 prodavnica u kojima nas možete posetiti, a o tačnim adresama možete se informisati na našem sajtu www.paletatextil.com

Članak se nastavlja posle reklama

Posteljni program

Naš posteljni program je nešto što nas izdvaja od drugih. Sa godinama konstantnog rada na kvalitetu naših proizvoda, Paleta je postala sinonim za prefinjeni dodir prirodnih, 100% pamučnih, raskošnih posteljina. Tu su najpopularniji kompleti satenskih posteljina, kao i satenskih posteljina za 4 sezone, ali podjednako su kvalitetne i udobne posteljine „damast“, „ranfors“, kao i posteljine „pamuk extra“. Raznovrsnost dezena, boja i dimenzija našim kupcima daju priliku da idealno uklope svoj novi komplet posteljine sa okruženjem u spavaćoj sobi, tako da na kraju uvek budu zadovoljni i oni sa jednostavnim, minimalističkim ukusom, ali i oni koji više vole neku šareniju, i vedriju posteljinu. Svaki od elemenata posteljnog programa može se poručiti i pojedinačno, van okvira kompleta.

Članak se nastavlja posle reklama

Peškiri

Članak se nastavlja posle reklama

Svi naši peškiri izrađeni su 100% od pamuka a naša šarolika ponuda, od običnih, mekanih, jednobojnih preko plišanih šarenih pa sve do peškira za plažu, nateraće vas da provedete nekoliko minuta u odabiru baš onih koji će završiti u vašem kupatilu. Koje god izaberete na kraju ćete biti srećni kao i svi naši dosadašnji kupci.

Članak se nastavlja posle reklama

Jastuci

Naši memorijski ili perjani jastuci tu su da daju adekvatnu podršku vašem telu za zdraviji san.

Hotelski program

Članak se nastavlja posle reklama

Posebno dizajniran program za goste vašeg hotela, uz veliku fleksibilnost pravimo po dogovoru. Kontaktirajte nas i bićemo i više nego raspoloženi da vam pomognemo!

Frotirski, dekorativni, kuhinjski i baby program su samo još neke od naših kategorija proizvoda koji čine preko 50,000 domaćinstava u Srbiji obezbeđenim i ušuškanim.

Posetite naš sajt i unapredite mesto gde se rađaju vaši snovi!

Članak se nastavlja posle reklama

www.paletatextil.com


Tags: