Imate vremena da preuredite svoju kuću: Ideje od juna do decembra

by | May 10, 2024
Imate vremena da preuredite svoju kuću: Ideje od juna do decembra

Imate vremena da transformišete svoj dom od juna do decembra! Uz ove ideje za svaki mesec, vaš dom će zablistati punim sjajem!

Preuredite svoju kuću: Donosimo vam ideje za svaki mesec

Uvek je važno osvežiti svoj dom. Ažuriranje nameštaja i dekorativnih elemenata prema godišnjim dobima ili trendovima je najbolji način da vidite kako naš dom raste zajedno s nama.

Razmišljanje o tome kako najbolje urediti svaku sobu i koje nove karakteristike možemo dodati može biti izazovan zadatak. Zato vam predstavljamo najbolje ideje kako bi svaki kutak vašeg doma bio osvežen u narednim mesecima. Kada godina prođe, imaćete potpuno novi dom. Pogledajte o čemu se radi!

JUN: Kreirajte kutak za čitanje i odmor

Vreme je da unapredite svoju dnevnu sobu! Samo ormar za knjige po meri može iskoristiti prednost, do milimetra, od ugla vaše dnevne sobe ili cele njene visine. Da biste osigurali red, možete planirati zatvoreni deo ispod i police na vrhu. Ako želite da mu date klasičan izgled, izaberite frontove sa lajsnama i osvetlite ga zidnim svetiljkama sa platnenim nijansama. Da biste ga integrisali, obojite ga istom bojom kao i zid.

JUL: Osvežite moderan trem

Da li želite potpuno novu terasu? Iskoristite prednosti rasprodaje i obnovite svoj nameštaj. Ako imate rustičnu terasu, možete joj dati moderan osećaj mešanjem starih elemenata sa novim nameštajem. Da bi izgledale integrisano, izaberite ih od drveta i sa tekstilom u neutralnim tonovima. Napravljeni su od bagremovog drveta i konopca, super trendy. A boja? Za jastučiće i bugenvilije u cvetu.

AVGUST: Urbana bašta

Pretvoriti svoju terasu ili balkon u oazu je veoma lako, potrebno vam je samo: puno biljaka! Ključ za transformaciju vašeg eksterijera u urbano dvorište je kombinovanje različitih biljaka kao što su loza, žbunje, pa čak i drveće.

SEPTEMBAR: Kupatilo sa stilom

Želite da svoje kupatilo pretvorite u malu oazu? Povucite pregradu i dobijte prostor za sebe. Postavite kadu na najsvetliji deo i dajte joj doteranu lepu lampu, roletne na prozorima i stolicu od vlakana. Dobrodošli u vaše kupatilo!

OKTOBAR: Preuredite svoju kuću i dodajte kuhinjsko ostrvo

Samo treba naći prostor za to. Da bi ostrvo bilo praktično, mora imati najmanje 100 x 120 cm. Što je veći, to može imati više funkcija, kao što su skladište, radna površina, kuhinja i bar za doručak.

NOVEMBAR: Organizacija garderobera

Ove godine, pretvorite svoj ormar u garderober. Ako možete, ugradite ormare da biste dobili prostor. Što je nameštaj lakši, više ćete prikriti njegovo prisustvo.

DECEMBAR: Luksuzna spavaća soba

Ako vaša spavaća soba ima potrebne metraže i visinu, zamenite svoj ‘obični’ krevet modernijim krevetom sa baldahinom. Samo njegovo prisustvo će vašoj sobi dati elegantan izgled i podići njen dekorativni nivo.

Uz ove ideje, vaš dom će biti oaza stila i udobnosti tokom cele godine!


MIGUEL ANGEL CARO GUERRA/gettyimages