Uredite predsoblje po svojoj meri

by | 7 aprila, 2021

Predsoblje je često zanemarena prostorija u domu, ali budući da je ono ogledalo doma i ostavlja prvi utisak, jasno je koliko je važno posvetiti se njegovom uređenju. Uredite ga po svojoj meri i dajte mu lični pečat, kako bi bilo najlepša dobrodošlica i vama i svakome ko dođe u vaš dom.

Predsoblja su, najčešće, mali prostori, a vaša očekivanja velika. Želite da budu lepa, a istovremeno i praktična. Iako ove zahteve nije lako pomiriti, to svakako nije nemoguće. Važan je samo pravi odabir elemenata, kako bi se prostor maksimalno iskoristio, a opet bio i estetski privlačan.

Za maksimalnu funkcionalnost birajte elemente predsoblja ASTOR, koji su estetski prilagodljivi različitim stilovima uređenja. Nežna kombinacija korpusa u dekoru sivog hrasta i frontova presvučenih belom lak folijom, pruža mogućnost kombinovanja artikala iz ove kolekcije sa modelima nameštaja raznovrsnog kolorita i teksture.

Funkcionalni elementi su uvek na prvom mestu, a veliki izbor elemenata ASTOR za opremanje predsoblja nudi vam pravo rešenje, bez obzira na to da li raspolažete prostranim ili manjim predsobljem.

Stvari za odlaganje uvek ima, a odlično rešenje za ono što više ne nosite je element predsoblja ASTOR P2, koji ima prostor za kačenje, gornju policu za torbe i donje police za cipele ili jakne. Mali čiviluk ASTOR CIV takođe je praktičan za odlaganje, budući da poseduje mat kačilice i praktičnu policu. Za odlaganje obuće sjajan izbor je donji element ASTOR KOM, koji ima i tapaciranu površinu, koju možete koristiti za sedenje, tako da mu je uloga višestruka.

Neizostavni deo predsoblja je i ogledalo, a ogledalo ASTOR OG M odlično će se uklopiti sa ostalim elementima.

Što se tiče odabira boja za zidove, za one koji žele da unesu boju u dom, ali se ne usuđuju da je uvedu u glavne prosotrije doma, odlično rešenje su intenzivne i tople boje zidova predsoblja.

Ukoliko ste ljubitelj hladnijih tonova, elemente predsoblja ASTOR kombinujte sa sivim zidom, a u slučaju da želite nešto mirniji i opušteniji ulazak u svoj dom, predlog je da elemente kombinujete sa belim zidom.

Ukoliko vam je potrebno da prostor učinite još atraktivnijim, dizajneri enterijera Forma Ideale predlažu da to učinite uz prostirku koja će imati geometrijske motive, a ako vam je potrebno još svetlosti, onda možete da postavite i neku lampu u svoje predsoblje. Dodatni izvori svetla su uvek dobrodošli za pravljenje prijatne atmosfere.

Ako je ulazak u vaš dom baš mali, predlog je da odaberete čiviluk i deo za cipele. Dodatni prostor za odlaganje obezbediće vam pletene korpe, a ujedno će poslužiti i kao dekoracija. Kako na malom prostoru nema mesta za još dodatnih komoda, polica, ormara, možete postaviti slike na zid i na taj način postići posebnu dinamiku. Biljke su uvek prelep dodatak, a možete i njih da okačite na zid, umesto da ih stavite na pod.

Nećete pogrešiti za koju god kombinaciju elemenata da se odlučite, a dodatnom dekoracijom i detaljima stvorićete prijatni ambijent, za još lepši svaki ulazak i izlazak iz doma.