Hobi kutak

by | June 1, 2020

Bez obzira na posao kojim se bavite i količinu slobodnog vremena, verovatno imate neki hobi koji vas ispunjava. Neko voli čitanje, neko ručne radove, neko upražnjavanje fizičkih aktivnosti. Ako vam je potrebna inspiracija kako da uredite kutak za samo svoj trenutak, ali i da izložite svoje ručne radove i kolekcionarske predmete, tu smo da pomognemo.

Velik broj ljudi slobodno vreme provodi uz kompjuter. Najjednostavniji način za upražnjavanje hobija ovakve vrste, ili rada na daljinu, jeste konzolni element koji se može smestiti u bilo koji kutak doma. Model na rasklapanje, koji neće zauzimati mesto kad nije u upotrebi, pruža i minimalan prostor za odlaganje sitnica.

Ako vam je potreban nešto malo veći prostor za rad, ali i za smeštanje pribora, onda možete da napravite i ovakav model stola. Takođe je na rasklapanje, ali pruža veću površinu od onog koji je potreban za rad na kompjuteru.

Damama koje slobodno vreme provode kreirajući i šijući garderobu za sebe, svoje najmilije, ali i za prodaju, savetujemo da pre svega izaberu dobar radni sto. To je model koji ima dosta pregrada ili fioka u koje će moći da odlože igle, konce, tračice, dugmiće… dakle sve ono što im je potrebno pri radu. Sve će biti pregledno, što će svakako olakšati rad (na fotografiji je sto Norden, Ikea).

Tags: