Dizajn doma u autentičnom i modernom italijanskom stilu

by | April 28, 2023
Dizajn doma

Da biste se osećali kao Italijan, nije vam neophodno da otputujete i preselite se u drugu državu, već autentičan dizajn doma koji će Italiju dovesti do vas.

Dizajn doma u autentičnom i modernom italijanskom stilu

Velika sofa

Čini se da poslednjih nekoliko meseci ili čak godina, Italijani sve više svog slobodnog vremena provode kod kuće. Zbog toga im je neophodan veliki nameštaj za druženje sa svim svojim prijateljima i porodicom.

Umesto nekoliko fotelja, preferiraju super-velike sofe jednostavnog ili neobičnog dizajna. Akcenat je na udobnosti i minimalizmu koji će se uklopiti u svaki prostor. Osim toga, niski modeli nameštaja doprineće da dnevna soba izgleda vizuelno veće. Za još bolji efekat, postavite okrugli stočić za kafu.

Članak se nastavlja posle reklama

Kućni bar

Uz priču o druženju sa prijateljima, uvek idu i pića, pa je kućni bar neophodan i primaljiv kutak koji će transformisati svaki dom. Jednostavno postavite bar kolica ili zanimljvu policu koju ćete postaviti u slobodan prosotor dnevne sobe. Sada je vreme da ponosno iznesete svoje flaše pića i fensi flaše i poređate ih ovde. Nema sumnje da će izgledati vrlo autentično i nesvakidašnje.

Članak se nastavlja posle reklama

Dizajn doma: Izložena kuhinjska ostava

Kuhinjske ostave su možda u drugim delovima sveta zabačene i skrivene u kuhinji ali Italijani je uzdignute glave prikazuju. Sa staklenim vratima kroz koje možete videti sve zanimljive začine i teglice sa namirnicama, dobićete novi detalj u kuhinji koji ima posebnu čar. Bez obzira da li ste ljubitelj kuvanja ili ne, sasvim sigurno je da će izložena kuhinjska ostava biti jedan od glavnih veličanstvenih prikaza vašeg doma.

Članak se nastavlja posle reklama

Dizajn doma: Luksuzan roštilj

Nije nameštaj, ali vredi pomena: ako volite da roštiljate sa prijateljima, vredi uložiti u roštilj. Kladimo se da će druženja biti još zanimljivija kada ga ponosno pokažete dok uživate u svom novom luskuznom komadu.

Članak se nastavlja posle reklama

 


Miljana Momirović

Victoriia Kovalchuk/GettyImagesPlus