Blake Lively u ulozi dizajnera enterijera: Rustični i moderni elementi u njenom domu

by | July 22, 2024
Blake Lively

Blake Lively je podelila retki uvid u stan u Njujorku koji deli sa suprugom Ryanom Reynoldsom i njihovom decom, u šaljivom Instagram postu.

Možemo li da čujemo aplauz za veštine uređenja enterijera Blake Lively?

Zvezda serije “Gossip Girl” nedavno je podelila retku fotografiju unutar svog doma u Njujorku, želeći da njeni pratioci primete njen prelep enterijer.

Post – koji uglavnom prikazuje 34-godišnjakinju kako nosi sjajno zlatno odelo Michael Kors – uključuje i pogled u rustično stilizovanu spavaću sobu, pa čak i uvid u en-suite kupatilo.

Članak se nastavlja posle reklama

“U slobodno vreme radim kao dizajner enterijera, ali molim vas, nemojte nikome reći,” našalila se zvezda filma “The Age of Adaline” u postu od 31. decembra. “Definitivno ne želim da svet sazna da imam skriveni talenat za koji mi treba spoljašnje priznanje.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Blake Lively (@blakelively)

Čini se da glumica filma “A Simple Favor” preferira dizajnerski trend “millennial gray” – prostorija je uređena u sivim tonovima, sa okvirima kreveta, tepihom i drvenim podom u toj boji. Prostorija takođe uključuje i moderni zid obložen drvetom, a u en-suite kupatilu nalazi se slobodnostojeća mermerna kada.

Članak se nastavlja posle reklama

Blake Lively otkriva svoj skriveni talenat za uređenje enterijera

Amaterska dizajnerka enterijera je takođe velikodušno označila nekoliko kompanija i ljudi koji su pomogli u kreiranju njenog doma – koji su ona i Ryan navodno kupili 2017. godine – uključujući kompaniju za posteljinu Morrow Soft Goods, prodavnicu kućnih potrepština The Citizenry, i proizvođača pločica Mosaic House NYC. Fanovi su, naravno, obožavali iskrenost posta, koji je takođe uključivao pogled na neuredan krevet zvezde, u komentarima.

Nova godina ne znači i nova Blake. Osnivačica Betty Buzz i njen suprug – sa kojim deli decu James (9), Inez (7), Betty (4) i četvrto dete rođeno u februaru 2023. godine – poznati su po svom duhovitom prisustvu na društvenim mrežama i često se međusobno šale.

Članak se nastavlja posle reklama

Samo prošlog meseca, zvezda filma “Deadpool” je na Instagramu ismevala svoju suprugu nakon njenog zapaženog izlaska na premijeri filma “Renaissance” Beyoncé, sa prijateljicom Taylor Swift. 47-godišnjak je podelio fotografiju svoje supruge i Taylor – sa njegovom i glavom Travisa Kelcea fotošopiranim na tela njihovih partnerki – i našalio se: “Mislim da bi trebalo da se sećam ovoga.”


Mike Coppola/gettyimages