Animal print u enterijeru: Dezen koji se vratio u modu! Evo kako da ga primenite u svom domu!

by | January 7, 2023
Animal print u enterijeru

Animal print u enterijeru se vratio u modu, a evo i kako da ga inkorprirate u svoj dom.

Ako ste neko ko je oduvek uživao u ukrašavanju životinjskim printom, bićete zadovoljni što čujete da su višestruki predmeti sa tigrovim štampom ponovo u modi. Životinjski print je uglavnom u trendu, a mi smo tu zbog toga.

Članak se nastavlja posle reklama

Naime, dizajneri enterijera smatraju da je životinjski print neutralan, jer se stapa sa različitim stilovima enterijera, baš kao što to čini i sa modnim stilovima. Svi smo to videli u modnoj industriji za godine. A u enterijeru, postavljamo životinjske otiske u naše dizajne baš kao što radimo sa neutralnim- pored uzoraka boja i tekstura.

Šta morate imati na umu kada ukrašavate životinjskim printom?

Animal print u enterijeru

Životinjski print, iako se može preterano koristiti, tako je bezvremenski. Različiti otisci samo dodaju tako neobičan element u bilo koji prostor i momentalno pojačavaju fankinost. Volim što mogu biti pomalo neočekivani.

Članak se nastavlja posle reklama

Životinjski otisci verovatno nisu prve stvari koje većini ljudi padnu na pamet, ali mogu biti zaista lep i neočekivan trenutak u prostoru ako se dobro iskombinuju. Korišćenje životinjskog otiska je zabavno odstupanje od onoga što se očekuje u domu. Odvažno je i avanturističko – ili u najmanju ruku, zabavno i živahno.

Članak se nastavlja posle reklama

To je signal da je u redu da se zabavljate u ovom prostoru, da svojim gostima date do znanja da imate smisla za humor. Za zadivljujući preokret, koristite animal print na zidovima ili podu. Može da pruži pozadinu za sobu bez šablona.

Članak se nastavlja posle reklama

I postoje načini da se to iskoristi tako da ne bude napadno. Na primer, tapacirani otoman u tamnoplavu leopard šaru na mornarskoj pozadini, toliko je suptilan da ne možete da vidite uzorak osim ako niste izbliza.

Članak se nastavlja posle reklama

Kako koristiti animal print u enterijeru

Imajte na umu da dobrodošlica na sofu sa tigrovim prugama ili jastuk za kauč u vašoj dnevnoj sobi nije jedini način na koji možete da prihvatite životinjski print u svom domu. Možete napraviti korak dalje u trendu i postaviti tapete sa životinjskim motivom.

Članak se nastavlja posle reklama

Ako ste skloniji da polako prihvatate trend životinjske štampe, još uvek postoji mnogo načina na koje možete da unesete izgled u svoj dom, a da ne napravite veliku prskanje.

Ako je neko stidljiv da uvede životinjske otiske u svoj dom, preporučuje se da ih koristite samo kao akcentne delove koji se lako mogu zameniti i koristiti ih u manjim sekundarnim prostorima. Ovo će učiniti da se prostor oseća posebnim, ali ne i neodoljivim. Zebra je neka vrsta sigurne karte jer će ići sa skoro svakim dizajnom.

Članak se nastavlja posle reklama

I imajte na umu da će malo životinjskog printa mnogo pomoći. Sa životinjskim otiscima manje je više“. astuk tu i tamo, stolica sa akcentom u uglu. Sve će suptilno uvesti element, ali će dizajnu dati malo dubine.


JZhuk/iStock/Getty Images Plus via Getty Images