Samsung predstavio novu veš mašinu i uspravni usisivač

by | January 10, 2014
cyclone-force-SC20F70HC

LAS VEGAS/BEOGRAD – 9. januar 2014. – Kompanija Samsung Electronics predstavila je inovativne nove proizvode bele tehnike koji će ubrzati i olakšati rutinu korisnika kad je reč o pranju veša i podova., Novi Samsung uređaji, zahvaljujući vrhunskim performansama i brojnim pogodnostima, uz energetsku efikasnost, olakšavaju pranje čak i najveće gomile veša ili najteže dostupnih uglova poda. Linija dobro promišljenih i ergonomski dizajniranih proizvoda, uključujući kombinovane mašine za pranje i sušenje veša kapaciteta od skoro 160 litara sa otvaranjem napred i na vrhu, kao i dva nova proizvoda za usisavanje, izloženi su na međunarodnom sajmu CES 2014.

Na CES-u 2014 predstavljena najveća kombinovana veš mašina i prvi hibridni model uspravnog usisivača sa potpuno odvojivom drškom

„Strast korisnika je ono što pokreće inovacije Samsungovih proizvoda i usled dubokog razumevanja onoga šta je potrebno i šta naši korisnici žele u svojim domovima postali smo brend bele tehnike sa najbržim rastom u Americi“, izjavio je Kevin Dekster, potpredsednik prodajnog i marketinškog odeljenja u diviziji za kućne uređaje u ogranku Samsung Electronics America. „Naša linija inovativnihih uređaja bele tehnike zapranje veša i usisavanje čini da održavanje kuće bude lakše i brže, oslobađajući korisnicima vreme da se bave onim što vole. Upravo ovi uređaji prelepog dizajna postaviće temelje našeg poslovanja tokom 2014. godine.“

Neverovatna količina veša za samo pola sata

Samsung WF9000 sa zapreminom od skoro 160 litara za pranje veša i mašinom za sušenje zapremine od skoro 270 litara, svakako nudi veći kapacitet. Čak i kada se pere ogromna količina veša, kao na primer dve kompletne posteljine za bračni krevet, korisnicima je potreban samo jedan ciklus da to obave. Ciklus pranja je brži nego ikad zahvaljujući većem bubnju i tehnologiji SuperSpeed koja pere brže bez ugrožavanja rezultata, za razliku od konvencionalnih modela sa otvaranjem napred. Kao rezultat, vreme pranja je skraćeno na 30 minuta, čime korisnici mogu da uštede tri sata nedeljno . Korisnici takođe ne moraju da žrtvuju čistoću na račun zapremine sa Samsungovom tehnologijom PowerFoam™, gde se prašak za rublje rastvara u moćnu a nežnu penu koja u tkaninu prodire dublje, brže i detaljnije kako bi se efikasno oprale čak i najveće količine veša.

Članak se nastavlja posle reklama

ves-masina-WF9000-pair

Mašina za pranje i sušenje sa otvaranjem napred intuitivno je dizajnirana da pruži udobnost. Viša je za 4 inča od uobičajenih modela, manje je dubine i ima veća vrata što korisnicima omogućava da je lakše napune vešom bez potrebe da se saginju. Ova mašina ima i bogatu, modernu paletu boja, hromirane detalje i dekorativniji izgled upravljačke table. Model WF9000 je prepoznat kao „ENERGY STAR – najefikasniji model u 2014 i ima visoko efikasno LED osvetljenje u bubnju za pranje i sušenje za bolje osvetljenje i dodatnu uštedu energije.

Samsung WF9000 sa prednjim vratima će se naći u prodaji u dve nijanse, beloj i boje oniksa od proleća 2014.

Članak se nastavlja posle reklama

Mašina sa gornjim vratima

Dizajn i performanse jesu elementi koji se sreću u najvećoj mašini za pranje i sušenje rublja Samsung WA9000 zapremine skoro 159 litara za pranje i 269 litara za sušenje sa gornjim vratima. Da li ste nekada morali da se popnete na stolicu da biste mogli da dohvatite veš na dnu bubnja ili praktično morali da se uvučete u mašinu da biste dohvatili čarapu koju niste mogli da dohvatite? Ti dani su sad prošlost. Dok kapacitet ove mašine prevazilazi trenutne lidere u ovoj grani industrije, Samsung je stvorio mašinu za pranje koja ima niži vrh i pliću a širu kadicu, makar za 3 inča širu od uporedivih modela, a sve to kako bi i prosečan korisnik mogao slobodno da koristi ovu mašinu.

Novi model WA9000 ima posebnu Samsungovu tehnologiju za čišćenje AquaJet™, koja ubacuje prašak sa koncentrisanim mlazom vode koji dopušta da se podjednako rasporedi i da brzo prodre u tkaninu. Dizajn ove mašine će izmamiti uzdahe zbog hromiranih detalja oko komandne table, ledeno plavog LED osvetljenja displeja i spoljašnjosti koja ima izgled nerđajućeg čelika.

Članak se nastavlja posle reklama

Samsung WA9000 sa gornjim vratima će se naći u prodaji u dve nijanse, beloj i nerđajućoj platinastoj od proleća 2014.

Nova era u nezi podova

Kako bi povećala svoje poslovanje u domenu usisivača tokom 2014. godine, kompanija Samsung ponudila je premijum rešenje korisnicima u SAD koje će zadovoljiti njihove potrebe u pogledu održavanja čistoće podova uz novi uspravni usisivač VU7000 Motion Sync. VU7000 poseduje inovativnu odvojivu dršku koja može potpuno da se odvoji od glavnog dela kako bi korisnici mogli lako da očiste mesta do kojih je teško doći. Odvojiva drška ima sopstveni motor što pruža vrhunsku prenosivost. Kao kompletan uređaj, usisivač pruža odlično čišćenje tepiha i podova. Takođe, usisivač ima i tehnologiju CycloneForce multi™: 9 ciklonskih komora koje zadržavaju finu prašinu iz filtera čime nude moćno usisavanje i performanse.

Članak se nastavlja posle reklama

samsung-usisivac-VU-F700G

Uspravni model VU7000 ima i revolucionarni dizajn Motion Sync koji je prvi put predstavljen u septembru 2013. u Evropi na Samsungovim modelima Motion Sync usisivača sa posudom. Sa tim dizajnom, okretna četka i veliki zakrivljeni točkovi nude maksimalne mogućnosti upravljanja za lako čišćenje ćoškova i oštrih uglova. Tokom 2014. godine, Samsung će na američko tržište doneti i Motion Sync usisivač sa posudom.

Članak se nastavlja posle reklama

Samsungov Motion Sync uspravni usisivači Motion Sync usisivač sa posudomće se naći u prodaji početkom proleća 2014.


Tags: