Samsung postao sponzor za mobilne komunikacije takmičenja EuroBasket 2013

by | August 8, 2013
Samsung Eurobasket 2013 Slovenija

Beograd, 8. Avgust – Kompanija Samsung Electronics Ltd. biće sponzor košarkaškog prvenstva EuroBasket 2013, najvećeg međunarodnog događaja koji se održava 2013. godine u Sloveniji, u kategoriji mobilnih komunikacija.Samsung GALAXY S4 biće zvanični mobilni telefon takmičenja, a Samsung GALAXY tablet računari – zvanični tablet računari takmičenja EuroBasket 2013.

Samsung je ponosan što podržava EuroBasket 2013, što je naše prvo sponzorstvo u evropskoj košarci“, izjavio je Stiven Tejlor, potpredsednik poslovne jedinice za brend u kompaniji Samsung Electronics Evropa. „Imamo jako prisustvo u Sloveniji i drago nam je što možemo da podržimo tako jedan važan događaj. Košarka je sve popularnija u Evropi, kao i slembol, 3×3 basket i košarka iz invalidskih kolica. Ovaj turnir će biti fantastična reklama za sport.

Međunarodni turnir biće održan u Sloveniji od 4. do 22. septembra. Dvadeset četiri tima će učestvovati u ukupno devedeset mečeva u četiri slovenačka grada – Ljubljani, Celju, Kopru i Jesenicama.

Članak se nastavlja posle reklama

Svako novo sponzorstvo daje dodatnu vrednost projektu, posebno ako značaj događaja prepoznaje i tako velika i poznata kompanija kao što je naš novi partner Samsung“, rekao je Aleš Križnar, direktor takmičenja EuroBasket 2013. „Posebno nam je drago što Samsung i EuroBasket 2013. imaju iste vrednosti kada je reč o zajednici i odgovornosti.
Drago mi je što mogu da objavim da smo grupi sponzora dodali Samsung kao novog partnera takmičenja EuroBasket 2013. Samsung će pokrivati kategoriju mobilnih komunikacija“, izjavio je Iztok Rems, generalni sekretar slovenačke košarkaške federacije. „Želimo da naglasimo da je takmičenje EuroBasket kako sveslovenački projekat tako i globalni projekat koji će predstaviti našu zemlju u svetu, a to će biti mnogo lakše sa tako uvaženim partnerom na našoj strani. Samsung nije novi član slovenačke košarkaške porodice, jer je mnogo godina bio sponzor 3×3 basketa i ja sam uveren da će se saradnja na takmičenju EuroBasket ostvariti na obostrano zadovoljstvo.

O kompaniji Samsung Electronics, Ltd.

Kompanija Samsung Electronics Ltd. globalni je lider na polju tehnologije i otvara nove mogućnosti za ljude gde god se oni nalazili. Stalnim inovacijama i otkrivanjem, mi transformišemo svet televizora, smart telefona, personalnih računara, štampača, kamera, kućnih aparata, medicinskih uređaja, poluprovodnika i LED rešenja. Zapošljavamo 236.000 ljudi širom 79 zemalja, sa godišnjom prodajom od preko 187.8 milijardi američkih dolara. Za više informacija posetite www.samsung.com.

O takmičenju EuroBasket 2013.

Ovo sponzorstvo je trinaesto po redu na lokalnom nivou. Prema pravilima FIBA Evropa, lokalni organizacioni komitet može da potpiše sporazum o sponzorstvu sa najviše 16 partnera, i u tri kategorije: četiri generalna sponzora, četiri sponzora događaja i osam zvaničnih dobavljača. Poslednje takmičenje je održano u Litvaniji 2011, gde je Španija osvojila titulu. Za više informacija posetite www.eurobasket2013.org.

Članak se nastavlja posle reklama

Tags: