Revolucionarni Samsungov televizor predstavljen na ekskluzivnom sajmu luksuza „24 hours of elegance”

by | August 3, 2013
Samsung S9 UHD TV

Kompanija Samsung je u 2013. godini ponudila vrhunsko iskustvo udobnosti i elegancije uz novi Samsung S9 UHD TV, impresivan televizor sa dijagonalom od 214 centimetara koji svojom veličinom, izgledom i performansama nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Najveći komercijalni UHD TV na svetu, sa ekranom dijagonale impresivnih 85 inča (214 centimetara) i rezolucijom koja je četiri puta veća od uobičajnih HD televizora, privukao je veliku pažnju brojnih posetilaca ovog sajma.

Samsung S9 UHD TV

S9 stvara dublje, crne i čistije bele boje koristeći jedinstvenu Samsung tehnologiju za mikro zatamnjivanje Precision Black Pro. Sa takvim jasnim kontrastom, kvalitet slike koji ćete iskusiti biće jedinstven.

Ovaj impresivni televizor gledaoce će ostaviti bez daha i moćnim zvukom koji izvire iz njegovih skrivenih zvučnika. Uz četiri zvučnika i subwoofer, ukupne snage 120 vati, doživljaj slušanja je vrhunskog kvaliteta.

Samsung S9 UHD TV

S9 UHD TV pomera granice i kada se radi o performansama – kompatibilan je sa svim postojećim konekcijama, a uz pomoć dodatka Evolution Kit, koji dodatno poboljšava performanse uređaja, kompatibilan je i sa budućim UHD standardima.

Ova inovativna tehnologija će učiniti da S9 ima vanvremenski koncept u smislu hardvera i softvera.


Tags: