Koliko je dušek važan za san?

by | December 27, 2023
Koliko je dušek važan za san?

Da biste dobro funkcionisali tokom dana, jedan od neophodnih uslova je dobar i kvalitetan san koji poboljšava produktivnost, koncentraciju i pamćenje, štiti od stresa, poboljšava kreativnost, ali utiče i na lepotu. Baš za takav san potreban je dobar i odgovarajući dušek.

Idealan dušek za savršen san

hespo

Joy F1

Kupovina dušeka je prelepa avantura, i ono što je prednost jeste da možete da legnete na više dušeka i probate koji vam najviše odgovara. Potrebno je da budete svesni da jednu trećinu dana provodite spavajući, i zato je odgovarajuća tvrdoća vrlo bitna. Zato krećemo u odabir dušeka na tri adrese u Beogradu, u Hespo prodavnicama, gde je moguće odabrati dušek, baš onakav kakav želite.

Za uživanje na dušecima i u dobrom snu Hespo predlaže Joy F2. On je prozračan, udoban i ima površinsku mekoću, ali i sedam zona, što je odlično za pojedine delove tela. Navlaka je od antialergijske i antibakterijske tkanine, a elastičnost koju poseduje upija pokrete tela, pružajući udoban san. Joy F2 pruža mogućnost parovima da odaberu dva dušeka različite tvrdoće.

hespo

Joy F2

Sve ove performanse koje imaju ova dva dušeka, ima i Joy F3, kao i eliptičku strukturu ćelija koja garantuje i osećaj luksuza. Njegova najveća prednost je što predstavlja pravi izbor za osobe sa većom telesnom težinom i istovremeno je najtvrđi dušek u Hespo ponudi, ali je i antibakterijski i sprečava razvoj bakterija.

hespo

Joy F3

Za Exclusiv Feel korisnici kažu da ima izvanrednu udobnost, a u Hespo prodavnicama to je najtraženiji dušek. Ima gusto raspoređene džepićaste opruge, čak 252 po kvadratnom metru, i posebno se prilagođava telu. Slojevi flexyfoam pene oblikovani su u pet ergonomskih zona i omogućavaju prozračenost i daju dušeku kompaktnost.

Svi Hespo dušeci se po željama kupaca mogu proizvesti i u vanstandardnim dimenzijama, što je od izuzetne važnosti za korisnike koji su ekstremno visoki ili imaju prekomernu težinu. Ne zaboravite da izdržljivost dušeka često zavisi od mnogih elemenata. Tragajući za rešenjima, pojedini parovi dodaju na polovinu dušeka naddušek, koji pruža mekoću ili pak ispravlja ulegnuće u dušeku gde je spavala osoba sa više kilograma, ali sve ovo nije potrebno kada postoji opcija u kojoj će svako uživati na svojoj polovini dušeka. Još jedna napomena: čvrsti odnosno tvrđi dušeci su napravljeni da budu jaki i da spreče ljude da potonu u dušek. Potrebno je prilagoditi šta telo traži i odabrati ne samo trenutnu udobnost već razmisliti i o svim segmentima na duge staze.

Hespo u Beogradu na tri lokacije

U tržnim centrima TC Galerija (2. sprat), TC Stadion (Nivo 2) i TC Zmaj, imate mogućnost da probate svaki od ovih dušeka i da tako utvrdite koji je dušek baš za vas. Zapamtite, dušek na kojem spavate igra značajnu ulogu kako se osećate ujutru i da li imate bolove, osećate umor, jer za zdrav i miran san potrebno je odgovarajući dušek.

Borjana Božić

promo

Tags: