DOBAR SAN za zdrav život

by | July 30, 2023
DOBAR SAN za zdrav život

Stara kineska poslovica kaže: “Na svetu postoje samo dve zaista važne stvari – dobar krevet i dobar par cipela, jer kad nisi u jednom, tada si u drugom”.

Uprkos svim saznanjima o značaju dobrog sna za zdrav život, posebno u uslovima stresne svakodnevice, većina ljudi ne pridaje dovoljno pažnje pravilnom izboru dušeka.
Zapostavljanje sna je ozbiljno zdravstveno pitanje i što pre dobijete pomoć, brže možete zaštititi vaše zdravlje. Kvalitetan dušek je na vrhu liste prioriteta svakoga ko vodi računa o svom zdravlju i kvalitetu života, jer to je jedna od najboljih investicija koju možete napraviti.

On treba da bude izrađen od prirodnih materijala, trajan, elastičan, udoban, da dobro provodi vlagu i odgovara merama i proporcijama spavača, da podupire kičmu u prirodnom položaju, i osigura pravilno raspoređivanje mase tela na površini ležaja. Pored toga, dobar dušek mora imati i kvalitetno elastično jezgro koje je dovoljno čvrsto da pravilno podržava leđa, jer tokom spavanja telo menja položaj 20 do 60 puta.

Ono što razlikuje običan žičani dušek od ergonomskog dušeka jesu ugrađena džepičasta jezgra. Džepičasta opružna jezgra ergonomskih dušeka Bernarda imaju brojne prednosti: svaka opruga ušivena je u zaseban džep, pa se one pod pritiskom ugibaju nezavisno jedna od druge, a dušek tačno prati liniju tela, zbog čega mirnije spavamo i manje se okrećemo.

Kombinacijom ovih jezgara i različitih obloga (od visokoelastične pene, Visco (memorijske pene, Cellpur pene itd.), dobijaju se dušeci vrhunskog kvaliteta i udobnosti.

Svi pojedini delovi krevetnog sistema – krevet, podloga, dušek, jastuk i pokrivač – moraju biti usklađeni međusobno i u odnosu na potrebe, navike i individualne karakteristike svakog spavača. Tek tada on obezbeđuje zaista kvalitetan san i odmor.

Gotovo svi materijali napravljeni od tekstilnih vlakana imaju Oeko-Tex Standard 100, što dokazuje da su proizvodi kompanije Bernarda ekološki prihvatljivi i da ne sadrže elemente štetne po zdravlje.

Najvažnije karakteristike ergonomskih dušeka Bernarda jesu izuzetna anatomska svojstva, uz niz navlaka koje, zahvaljujući posebnim materijalima, štite od lošeg uticaja bakterija i vlage iz ljudskog organizma; niti srebra u sastavu navlake štite od elektromagnetnog zračenja; kombinacija vlakana plodova tropskog drveta kapok, prirodne vune i pamuka omogućava sistem okretanja dušeka “leto-zima”, što obezbeđuje i pravilnu termoregulaciju.

Kako bi u svom poslu osigurala mesto među najboljima, kompanija Bernarda kontinuirano prati naučna istraživanja, razvoj tehnologije i savremene svetske trendove – sve u cilju da svojim proizvodima potvrdi moto “Dobar san za zdrav život”.

Za više informacija o ponudi kreveta i dušeka sa 5 zvezdica za vaš dom, vikendicu, apartman ili hotel, kontaktirajte stručno-prodajni tim firme Bernarda.

e-mail:[email protected]
tel: 011/6456-300

Borjana Božić

promo

Tags: